Techniek creëert ruimte

Reductie tot het essentiële dankzij optimalisering van de badkamerinrichting

Op kleine voet leven, dat is de wens van veel mensen. Men gaat bewust kleiner wonen, vermindert de consumptie en pakt minder vaak de auto. Woorden als “micro living“ en “tiny houses“ zijn bedacht om u te helpen bij het vinden van de beste ecologische meubels. “Less is more“ is het motto: minder ruimte ja, maar zeker geen vermindering van levenskwaliteit.

De reductie tot het essentiële heeft ook de badkamer bereikt: “Less is more“ betekent in dit geval dat, dankzij ruimtebesparende oplossingen, zelfs de kleinste badkamers het grootst mogelijke comfort kunnen bieden en sfeer kunnen uitstralen. Het geheim zit hem in de technologie voor de wand: steeds meer technische onderdelen worden dusdanig gemonteerd dat ze niet meer zichtbaar zijn. Wat zichtbaar blijft is mooi om te zien en eenvoudig te bedienen.

Overigens is de vraag wat er bedoeld wordt met 'microleven' niet eenvoudig ​​te beantwoorden: in Centraal-Europa spreekt men van 'kleinschalig wonen' als een eenpersoonshuishoudens een woonoppervlakte van maximaal 30 m² gebruikt. In Japan, waar je zelfs 'pods' (kleine slaapkamers) van minder dan 6 m² kunt vinden, kunnen ze hier alleen maar om lachen.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak