Techniek creëert ruimte

Op kleine voet leven, dat is de wens van veel mensen. Men gaat het bewust kleiner wonen en vermindert de consumptie en pakt minder vaak de auto. Woorden als “micro living“ en “tiny houses“ zorgen voor opschudding onder woonideeën die een lagere ecologische voetafdruk beloven. “Less is more“ is het motto: minder ruimte ja, maar zeker niet minder levenskwaliteit

De reductie tot het essentiële heeft ook de architectuur bereikt - en vooral in het badkamerontwerp: “Less is more“ betekent dat, dankzij ruimtebesparende oplossingen, zelfs kleine badkamers het grootst mogelijke comfort beloven en sfeer uitstralen De sleutel zit in de voorwandtechnologie: steeds meer technische componenten worden dusdanig gemonteerd dat ze niet meer zichtbaar zijn. Wat in het blikveld blijft, is aantrekkelijk door hoogwaardige elegantie en eenvoudige bedienbaarheid, perfect volgens het principe “less is more“.

Overigens is de vraag wat er bedoeld wordt met 'microleven' niet eenvoudig ​​te beantwoorden: in Centraal-Europa spreekt men van 'kleinschalig wonen' en bedoelt het eenpersoonshuishoudens tot maximaal 30 m². In Japan, waar je zelfs 'pods' (kleine slaapkamers) van minder dan 6 m² kunt vinden, kan men hierom alleen maar fijntjes lachen.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.