Vergroot het schoonmakgemak

Een goed geplande badkamer vergemakkelijkt het schoonmaakwerk

Een schoon toilet is erg belangrijk, maar het schoonmaken moet niet ingewikkeld zijn of lang duren. Hieronder vindt u een paar tips waar u rekening mee kunt houden wanneer u uw toiletruimte gaat verbouwen of renoveren en graag wilt genieten van meer schoonmaakgemak.

Less is more
En toilet moet zo min mogelijk hoeken hebben, want hoeken zijn een ideale plek voor vuil en zijn lastig schoon te maken. Kies daarom voor een wandcloset met het reservoir achter de muur. Deze hebben in tegenstelling tot de wc’s met het reservoir boven het toilet minder oppervlakte om schoon te maken.

Vermijd voegen
Voegen verkleuren en zijn een bron van bacteriën. Hoe minder voegen er zijn, hoe schoner de ruimte is. Ga daarom voor grote tegels met een glad oppervlakte. Dan weet u zeker dat er minder vuil in de badkamer is.

Gladde randen
Onder een spoelrand schoonmaken is heel lastig en dat terwijl dit het smerigste plekje van het toilet is. Bij Rimfree® wc’s ontbreekt de spoelrand en zijn er geen verborgen plekken meer waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Ook zijn er steeds meer wastafels zonder overloop.

Aan de muur
Badkamermeubels en het closet worden aan de muur gehangen zodat de ruimte eronder gemakkelijk schoon te maken is. De ideale afstand tussen de vloer en het meubel is ongeveer 15cm. Zo kunt u met de dweil alle hoeken goed bereiken.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten

ALTIJD UP-TO-DATE

Comfort in de badkamer

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak