Vlekken in de badkamer door haarkleur- en -bleekmiddelen

Vlekken in de badkamer – Geberit weet raad. Marianne Krüger, chemisch laborant bij Geberit, legt uit hoe door haarkleur- en -bleekmiddelen lelijke vlekken in de badkamer kunnen ontstaan en hoe ze worden vermeden.

Tijdens het kleuren of bleken van het haar wordt er al vlug iets gemorst. Kleur- of bleekmiddelen bevatten vaak chemische stoffen zoals waterstofperoxide. Deze kunnen snel in gelakte oppervlakken van badkamermeubels of in kunststoffen zoals wc-deksels invreten en lelijke vlekken veroorzaken. Marianne Krüger legt met enkele tips uit hoe in zo'n situatie moet worden gehandeld.

Meer tips voor vlekken in de badkamer. Geberit heeft de antwoorden.

Deel 2: Vlekken in de badkamer door hygiëneproducten en badkamerreinigers
Deel 3: Vlekken in de badkamer door nagellak en nagelremover
Deel 4: Vlekken in de badkamer door kalk- en silicaatafzetting
Deel 5: Vlekken in de badkamer door wc-reinigers en toiletblokken

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak