Waar laat je alles?

Waar komt de tandenborstel? Hoe creëer ik orde in de badkamer en waar laat ik de producten die ik dagelijks gebruik? Belangrijke vragen, die onze productontwikkelaars voortstuwen. We geven u graag een paar tips waar de belangrijkste badkamerproducten, zoals verzorgingsproducten, tandenborstel en dergelijke, kunt opbergen.

Het moet praktisch zijn
Waar zet u de belangrijkste spullen in de badkamer neer? Een badkamerinrichting moet niet alleen praktisch zijn, maar er ook super uitzien. Het is niet nodig om alles netjes in de kasten op te bergen en uit het zicht te zetten. We geven u graag een paar tips zodat u alle dagelijkse producten altijd binnen handbereik hebt.

Producten maken de badkamer mooier
De badkamer moet niet alleen praktisch, maar ook mooi zijn. Met een mooie tandenborstelhouder of chique zeeppompje kunt u uw badkamerdesign versterken. Plantjes en andere accessoires kunnen extra sfeer creëren.

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten die eenvoudig te gebruiken zijn