Waar laat je alles?

Waar komt de tandenborstel? Hoe creëer ik orde in de badkamer en waar houd ik de zaken voor dagelijks gebruik het best binnen handbereik? Belangrijke vragen, die onze productontwikkelaars voortstuwen. We hebben de praktijktest gedaan. Twee blogsters tonen waar ze de belangrijkste voorwerpen in de badkamer zoals verzorgingsproducten, tandenborstel en dergelijke op ideale wijze onderbrengen. Zodat de beschikbare plaats volstaat voor het hele gezin en er ook met meerdere personen in het gezin orde en structuur in het badkamermeubilair heerst.

Het moet praktisch zijn
Ordeningsexpert Denise Colquhoun toont ons met haar blog “Fräulein Ordnung“ waar zij de belangrijkste zaken in de badkamer zou plaatsen. Haar credo: het moet niet alleen praktisch opgeborgen zijn, maar er ook super uitzien. Alles vindt dus een plaats waar het esthetisch goed in de spiegelkast en het badkamermeubilair opgeborgen is. Zo heeft haar gezin alles binnen handbereik.

Producten maken de badkamer mooier
Voor beauty-blogster Steffi Hidber is het duidelijk: het moet niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi zijn. Douchegels zijn megapraktisch, maar niet echt decoratief. Ze komen in de kast, de wattendotten zien er in een houder nog chic uit en worden tentoongesteld. Ze heeft het dus liever decoratief..

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak