Zit u er warmpjes bij?

Op weg naar het toilet of wanneer men op de wc zit, mag het niet koud aanvoelen

In de winter, wanneer het buiten nog donker is, is het erg lastig om het warme en zeer comfortabele bed te verlaten en in te ruilen voor een koude wc-zitting wanneer u naar het toilet moet. Een badkamermat of vloerverwarming is heerlijk voor de voeten, maar die wc-bril blijft koud aanvoelen. Maar dat hoeft niet meer, verwarmde wc-brillen bieden de oplossing. Wat in Japan reeds heel normaal is, kan ook in uw badkamer realiteit worden. Stelt u zich de volgende situatie voor: Uw wekker gaat af. Slaapdronken verlaat u uw bed en begeeft u zich naar de badkamer. Daar aangekomen schakelt de verwarming van de wc-zitting dankzij de naderingssensor automatisch in. U hoeft enkel nog plaats te nemen, uw boodschap te doen en te genieten van het comfort van een warme wc-zitting.

Overigens heeft een verwarmde wc-zitting ook een functie. De warmte bevordert de algemene doorbloeding waardoor uw blaas en darmen gestimuleerd worden. Een toilet bezoek is dan in alle opzichten een stuk aangenamer.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak