Zit u er warmpjes bij?

In de winter, wanneer het buiten nog donker is, is het erg lastig om het warme en zeer comfortabele bed te verlaten en in te ruilen voor een koude wc-zitting wanneer u naar het toilet moet. Een badkamermat of vloerverwarming zijn heerlijk voor de voeten, maar die wc-bril blijft koud aanvoelen. Maar dat hoeft niet meer, verwarmde wc-brillen bieden de oplossing. Wat in Japan reeds heel normaal is, kan ook in uw badkamer realiteit worden. Stelt u zich de volgende situatie voor: Uw wekker gaat af. Slaapdronken verlaat u uw bed en begeeft u zich naar de badkamer. Daar aangekomen schakelt de verwarming van de wc-zitting dankzij de naderingssensor automatisch in. U hoeft enkel nog plaats te nemen, uw boodschap te doen en te genieten van het comfort van een warme wc-zitting.

Overigens heeft een verwarmde wc-zitting ook een functie. De warmte bevordert de algemene doorbloeding waardoor uw blaas en darmen gestimuleerd worden. Een toilet bezoek is dan is alle opzichten een stuk aangenamer.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.