Wandcloset Focus op de essentie

Geberit ONE wandcloset

Een wandcloset geeft de badkamer en toiletruimte een elegante en aantrekkelijke uitstraling.

Gereduceerd ontwerp

Wanneer u voor een wandcloset kiest, verdwijnt het reservoir achter de muur waardoor het design van de wc en bedieningsplaat meer aandacht krijgen. Bij zowel het closet als bedieningsplaat heeft u de keuze uit meerdere designs en kunt u kiezen wat het beste bij uw badkamerstijl past.

Design Meets Function

Een voordeel van een wandcloset is dat de ruimte onder de wc vrij is, waardoor de ruimte groter oogt en schoonmaken een stuk eenvoudiger is. Met het installeren van een touch-free bedieningsplaat wordt het design, schoonmaakgemak en hygiene naar een hoger niveau getild.

Wist u dat…?

Het inbouwreservoir is een vereiste in een moderne badkamer. Geberit heeft al meer dan 50 jaar ervaring met inbouwreservoirs en toont zo de waarde van kwaliteit. Het frame en het keramiek kunnen een gewicht tot 400 kg dragen en worden handmatig gecontroleerd voor het de fabriek verlaat.

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten met een functioneel design