Meer ruimte in kleine badkamers Dankzij ruimtebesparende producten

Monolith Plus in het zwart in combinatie met Geberit ONE wandcloset

Geberit Monolith sanitairmodule voor wc's

De Geberit Monolith sanitairmodule voor wc's blijkt een groot succes. Aan de ene kant is het een designelement dat een moderne touch aan de badkamer geeft en aan de andere kant maakt het ook indruk dankzij zijn slimme functies. De installatie vindt plaats zonder dat er muren moeten worden opengebroken of andere constructieve maatregelen nodig zijn. Alle sanitaire techniek - inclusief stortbak, dubbele spoeling en sifon - is verborgen in de elegante module. Hierdoor oogt de badkamer ruimer, netter en moderner. Deze ruimtebesparende oplossing is niet alleen geschikt voor renovaties, maar ook voor nieuwbouw. De Geberit Monolith sanitairmodule is verkrijgbaar met in verschillende kleuren.

Geberit Monolith

Wastafels voor elke badkamer

Compacte afmetingen zijn niet alleen belangrijk bij een wc, maar ook bij een wastafel of fontein. Geberit biedt voor elke badkamerindeling of toiletruimte een perfect passen de wastafel of fontein met passende onderkast voor maximaal opberggemak.

Ruimtebesparende oplossingen

Badkamerrenovatie met Geberit Monolith

Badkamer voor de renovatie
Badkamer na de renovatie

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor meer ruimte in de badkamer