Sanitairemodule als design element voor renovatie- en nieuwbouwprojecten

Geberit Monolith lava

De Geberit Monolith Plus zorgt voor extra elegantie in de badkamer. De slimme sanitairemodule werd in 2010 ontwikkeld om de kloof tussen conventionele opbouwreservoirs en inbouwreservoirs achter de muur te overbruggen. Sindsdien wordt de Geberit Monolith Plus met geïntegreerd reservoir als veelzijdig designelement in de badkamer gebruikt. De frontbekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met twee verschillende zijbekledingen. 's Nachts zorgt een smalle LED-stripverlichting voor een discreet, indirect licht zodra iemand het toilet nadert. De Geberit Monolith Plus geeft een strakke en elegante uitstraling aan elke badkamer. Een ander voordeel is dat het sanitaireelement ook bij renovaties kan worden geïnstalleerd zonder dat er bouwkundige aanpassingen nodig zijn.

Geberit Monolith zwart
Geberit Monolith wit
Geberit Monolith zandgrijs
Geberit Monolith lava
Geberit Monolith betonlook
Geberit Monolith leisteen

Welke frontbekleding u ook kiest, elke wc ervoor oogt elegant. De tijdloze kleuren passen in nagenoeg elke omgeving.

Geberit Monolith

Zet de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten met een functioneel design