Digitaal aansturen van badkamerproducten Met de Geberit Home app

Een geurzuivering die onaangename geuren rechtstreeks bij de bron verwijdert: het toilet. Dat is precies wat de Geberit DuoFresh module doet. Nadat de lucht is gezuiverd door een filter, wordt het weer geurloos de ruimte in geblazen. De technologie en filter zijn verborgen achter de bedieningsplaat, waar ze niets afdoen aan de uitstraling van de badkamer. De automatische variant heeft een ​​oriëntatielicht dat 's nachts de weg naar het toilet wijst.

Om er zeker van te zijn dat u niet vergeet het filter te vervangen en dat de ventilatie op de gewenste stand staat, kunt u met de Geberit Home App de geurzuivering geheel vanaf uw smartphone bedienen. Oriëntatielicht te zwak? Geen probleem - open gewoon de Geberit Home App en pas de instelling aan.

Verwijder onaangename geuren met uw mobile telefoon

Klinkt dat allemaal een beetje technisch? Maakt u zich geen zorgen, dat is het niet. Bekijk onze video om te zien hoe de app werkt.

De Geberit Home-app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten:

Geberit Home-App in de Apple App Store
Geberit Home-App in de Google Play Store

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.