Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Afvoertechniek Hemelwater

Cursus

Afvoerinstallaties voor hemelwater moeten in Nederland voldoen aan de norm NEN 3215. De eisen die daarin gesteld worden zijn geldig voor zowel traditionele als onderdruksystemen, zoals het Geberit Pluvia systeem. De richtlijn NTR 3216 is opgesteld als hulpmiddel om aan de eisen te voldoen. Met behulp van deze richtlijn kan een installatie ontworpen worden die op alle punten aan de norm voldoet. Tijdens de cursus zullen ook noodoverstorten aan bod komen, uitgangspunten volgens NEN-EN 1991-1-3+C1. De cursus Afvoertechniek Hemelwater wordt afgesloten met een demonstratie van Geberit Pluvia.

Uiteraard geheel volgens de geldende normen. Speciaal hiervoor is een installatie opgebouwd met een transparant leidingsysteem. Hierdoor kunt u precies zien wat er zich in de leidingen afspeelt bij de werking van zowel een traditioneel systeem als een Geberit Pluvia systeem. Tijdens de cursus wordt dit uitgebreid gedemonstreerd.

Ook bij deze cursus neemt de publicatie NTR 3216 een belangrijke plaats in. Wij bevelen u aan om deze publicatie mee te nemen naar deze cursus. Als u nog niet in het bezit bent van deze publicatie, kunt u deze schriftelijk bestellen bij NEN in Delft (website: www.nen.nl).

Doelgroep Ontwerpers, projectleiders en montage inspecteurs van hemelwater afvoersystemen
Doelstelling Ontwerpen en berekenen van hemelwater afvoersystemen gebaseerd op traditionele en Geberit Pluvia systemen conform NEN 3215.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname

Inschrijven

Afvoertechniek Hemelwater

Foutmelding

Datum
Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4