Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Afvoertechniek Hemelwater

Cursus

Afvoerinstallaties voor hemelwater moeten in Nederland voldoen aan de norm NEN 3215. De eisen die daarin gesteld worden zijn geldig voor zowel traditionele als onderdruk- of UV-systemen, zoals het Geberit Pluvia systeem. De richtlijn NTR 3216 is opgesteld als hulpmiddel om aan de eisen te voldoen. Met behulp van deze richtlijn kan een installatie ontworpen worden die op alle punten aan de norm voldoet. Tijdens deze cursus zullen ook noodoverstorten aan bod komen, met als uitgangspunt de NEN-EN 1991-1-3+C1. De cursus afvoertechniek hemelwater wordt afgesloten met een demonstratie van het Geberit Pluvia systeem, uiteraard geheel volgens de geldende normen. Speciaal hiervoor is een installatie opgebouwd met een transparant leidingsysteem. Hierdoor kunt u precies zien wat er zich in de leidingen afspeelt bij de werking van zowel een traditioneel systeem als een Geberit Pluvia systeem.

Bij deze cursus neemt de publicatie NTR 3216 een belangrijke plaats in. Wij raden u aan om deze publicatie mee te nemen naar de cursus. Als u nog niet beschikt over deze publicatie dan kunt u deze bestellen bij ISSO in Rotterdam.

Doelgroep Ontwerpers, projectleiders en montage-inspecteurs van hemelwaterafvoersystemen
Doelstelling Ontwerpen en berekenen van hemelwaterafvoersystemen gebaseerd op traditionele en Geberit Pluvia systemen conform NEN 3215.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname

Inschrijven

Afvoertechniek Hemelwater

Foutmelding

Datum
Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4