Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Afvoertechniek Vuilwater

Cursus

Afvoerinstallaties voor vuilwater moeten in Nederland voldoen aan de norm NEN 3215. Om dit te realiseren is er een richtlijn opgesteld; NTR 3216. Aan de hand van deze richtlijn kan een installatie volgens de norm NEN 3215 ontworpen worden. Tijdens de cursus Afvoertechniek Vuilwater worden de actuele NTR 3216 en de NEN 3215 toegelicht in samenhang met het Bouwbesluit. Om praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen heeft Geberit een demonstratie-afvoertoren.

In deze afvoertoren is een transparant leidingsysteem aangebracht waardoor deelnemers precies kunnen zien wat er in de leidingen gebeurt bij gebruik. Uiteraard wordt dit tijdens de cursus uitgebreid gedemonstreerd.

De publicatie NTR 3216 neemt een centrale rol in tijdens deze cursus. Wij bevelen u aan om deze publicatie mee te nemen naar deze cursus. Als u nog niet in het bezit bent van deze publicatie, kunt u deze schriftelijk bestellen bij NEN in Delft (website: www.nen.nl).

Doelgroep Ontwerpers, projectleiders en montage-inspecteurs van vuilwater afvoersystemen
Doelstelling Ontwerpen en berekenen van vuilwater afvoersystemen gebaseerd op de eisen gesteld in de NEN 3215.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname

Inschrijven

Afvoertechniek Vuilwater

Foutmelding

Datum
Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4