Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Afvoertechniek Vuilwater

Cursus

Afvoerinstallaties voor vuilwater moeten in Nederland voldoen aan de norm NEN 3215. Om dit te realiseren is de richtlijn NTR 3216 opgesteld. Deze richtlijn is een leidraad voor het ontwerpen van een installatie volgens de norm NEN 3215. Tijdens de cursus afvoertechniek vuilwater worden de actuele NTR 3216 en de NEN 3215 toegelicht in samenhang met het Bouwbesluit.

Om praktijksituaties zo realistisch mogelijk na te bootsen hebben wij een unieke afvoertoren. In deze afvoertoren is een transparant leidingsysteem aangebracht waardoor u precies kunt zien wat er bij gebruik in de leidingen gebeurt. Uiteraard wordt dit tijdens de cursus uitgebreid gedemonstreerd.

De publicatie NTR 3216 neemt een centrale rol in tijdens deze cursus. Wij raden u aan om deze publicatie mee te nemen naar deze cursus. Als u nog niet in het bezit bent van deze publicatie, kunt u deze bestellen bij ISSO in Rotterdam.

Doelgroep Ontwerpers, projectleiders en montage-inspecteurs van vuilwater afvoersystemen
Doelstelling Ontwerpen en berekenen van vuilwater afvoersystemen gebaseerd op de eisen gesteld in de NEN 3215.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname

Inschrijven

Afvoertechniek Vuilwater

Foutmelding

Datum
Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4