Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Legionella praktijk

Cursus

Het belang van hygiëne en schoon drinkwater is voor iedereen helder. Maar hoe waarborgen we de kwaliteit van het drinkwater in onze installaties? In de praktijk is diegene die de installatie daadwerkelijk aanlegt, net zo belangrijk als de ontwerper hiervan. Uiteindelijk gaat het over teamwork, de ene bedenkt en de ander voert uit. Echter moeten beide zorgvuldig gebeuren.

Tijdens deze cursus wordt er ingegaan op het monteren van legionella veilige installaties. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het voorkomen van te lange verblijfsduur van water in leidingen door doorstromend aan te sluiten, het vermijden van hotspots door het scheiden van warme en koude drinkwaterleidingen en het schoon werken op de bouwplaats. Daarnaast wordt nader ingegaan op overige maatregelen die de ontwerper moet treffen om de installatie legionella veilig te maken. De cursus wordt afgesloten met een praktijkgedeelte waarin diverse aanvoersystemen aan bod komen.

Doelgroep Monteurs en werkvoorbereiders
Doelstelling Installatietips en inzicht verschaffen hoe een legionella veilige installatie geïnstalleerd dient te worden.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname

Inschrijven

Legionella preventie praktijk

Foutmelding

Datum
Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4