Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Legionella preventie

Cursus

Overdimensionering is wellicht vaker een oorzaak van legionellavorming dan wordt gedacht. Drinkwaterinstallaties moeten in Nederland voldoen aan minimale eisen met het oog opvolksgezondheid, veiligheid en doelmatigheid. De NEN 1006 bevat de eisen waaraan een drinkwaterinstallatie moet voldoen. De norm wordt aangewezen in het Drinkwaterbesluit en Bouwbesluit. Tijdens de cursus worden de actuele NEN 1006 en Waterwerkbladen toegelicht in samenhang met een veilige en onderhoudsarme drinkwaterinstallatie.

Tijdens deze cursus wordt ingegaan op het correct ontwerpen van een drinkwaterinstallatie. Vanaf het kiezen van de juiste toe te passen materialen, leidingverloop en dimensionering tot het onderhouden van de installatie om een goede waterkwaliteit te blijven waarborgen. Ook voor warmwatercirculatiesystemen biedt deze cursus oplossingen. De belangrijkste onderdelen uit de normen en richtlijnen, die volgens het Bouwbesluit geëist worden met betrekking tot hygiëne en veiligheid van drinkwaterinstallaties, worden tijdens deze cursus besproken. Bij de hygiënewand demonstreren wij aan u hoe een perfect leidingsysteem gemaakt moet worden om legionella te voorkomen.

Doelgroep Ontwerpers, adviseurs, inspecteurs en werkvoorbereiders.
Doelstelling Inzicht verkrijgen in het ontwerpen en installeren van een verantwoorde, hygiënische drinkwaterinstallatie.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname

Inschrijven

Legionella preventie

Foutmelding

Datum
Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4