Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Montagetechniek PE, vuilwater en hemelwater

Cursus

Afvoerinstallaties voor vuilwater moeten in Nederland voldoen aan de norm. Om dit te realiseren is de richtlijn NTR 3216 opgesteld. Deze richtlijn biedt de helpende hand om installaties volgens de geldende norm te ontwerpen. De cursus Montagetechniek, PE, vuilwater en hemelwater voorziet in de verbinding tussen het ontwerpen van afvoersystemen en de uiteindelijke praktische uitvoeringen van de installatie. Tevens wordt de werking van Geberit Pluvia besproken en de juiste montage hiervan.

De specifieke eisen die gesteld worden aan de aansluitsituaties zoals deze zijn vastgelegd in de actuele NTR 3216 krijgen de aandacht die zij verdienen. Het in de praktijkverwerken en monteren van Geberit PE afvoermateriaal neemt een centrale plaats in. Veel situaties die zich in de praktijk voordoen, kunnen in de afvoertoren in ons informatiecentrum worden nagebootst. Hierin is een transparant leidingsysteem gebruikt, zodat u precies kunt zien wat er bij gebruik in de leidingen afspeelt. Tijdens de cursus wordt dit uiteraard gedemonstreerd.

Doelgroep Monteurs en montage-inspecteurs
Doelstelling Het vakbekwaam installeren van afvoersystemen die voldoen aan de NTR 3216.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname

Inschrijven

Montagetechniek PE vuil- en hemelwater

Foutmelding

Persoon 1
Datum
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4