Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Montagetechniek PE vuil- en hemelwater

Cursus

Afvoerinstallaties voor vuilwater moeten in Nederland voldoen aan de norm. Om dit te realiseren is er een richtlijn opgesteld, NTR 3216. Deze richtlijn biedt de helpende hand om installaties volgens de geldende norm te ontwerpen. De cursus Montagetechniek PE vuilwater en hemelwater (praktijk) voorziet in de verbinding tussen het ontwerpen van afvoersystemen en de uiteindelijke praktische uitvoeringen van de installatie.

Aan de orde komen de specifieke eisen die gesteld worden aan de aansluitsituaties zoals deze zijn vastgelegd in de actuele NTR 3216. Een belangrijk onderdeel is de verwerking en montage van het Geberit PE afvoermateriaal in de praktijk. Veel situaties die zich in de praktijk voordoen, zijn in de speciaal ontwikkelde Geberit demonstratie-afvoertoren nagebootst. Hierin is een transparant leidingsysteem aangebracht, zodat u precies kunt zien wat er zich bij gebruik in de leidingen afspeelt. Tijdens de cursus wordt dit uitgebreid gedemonstreerd.

Doelgroep Monteurs en montage-inspecteurs
Doelstelling Het vakbekwaam installeren van afvoersystemen die voldoen aan de NTR 3216.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname

Inschrijven

Montagetechniek PE vuil- en hemelwater

Foutmelding

Datum
Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4