Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Service Sanitair

Cursus

De cursus Service sanitair laat zich het best omschrijven als een echte praktijkcursus. Het monteren, demonteren en functioneren van de verschillende Geberit producten, zoals inbouw- en opbouwreservoirs, voorzetwandsystemen, armaturen, infrarood- en pneumatische sturingen, sifons en de Geberit AquaClean douchewc’s passeren de revue.

Tijdens de cursus verschaffen wij u inzicht in de werking van de diverse Geberit producten en ontvangt u tips en aanwijzingen over de benodigde service en onderhoud van deze producten. Doordat u onderhoud en service daadwerkelijk in de Geberit praktijkruimte uitvoert, krijgt u hierin optimaal inzicht en behendigheid. Preventief onderhoud en correcte service verhoogt de levensduur van de producten en juist dat is toegevoegde waarde voor u als (service)monteur. Kortom, dit is een zeer actuele cursus waarin theorie en praktijk hand in hand gaan.

Doelgroep Servicemonteurs, monteurs van technische diensten, installateurs
Doelstelling Cursisten bekend maken met het functioneren en monteren van de verschillende Geberit producten, met name de sanitairsystemen.
Kosten Geen
Duur 1 dag, aanvang: 09.00 uur
Plaats Informatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15
Certificaat Certificaat van deelname

Inschrijven

Service Sanitair (praktijk)

Foutmelding

Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4