Bedankt voor uw deelname De 6x6 Design Contest is afgelopen

Bedankt voor uw deelname De 6x6 Design Contest is afgelopen

Kopenhagen

Met een beetje geluk wint u een weekend Kopenhagen voor twee personen in het designhotel ‘’The Audo’’, inclusief vlucht en overnachting. Alle deelnemers maken kans op fantastische prijzen met een totale waarde van €10.000,-.

6 designers uit 6 verschillende landen (Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Tsjechië/Slowakije) hebben elk een badkamer van 6m² ontworpen.

Over een paar dagen wordt de winnaar bekend gemaakt.

De wedstrijd is afgelopen en de stemmen worden op dit moment geteld.

Alle 6m² badkamerontwerpen in één oogopslag

De creatieve mensen achter de ontwerpen

Ontwerp 01 – Serenity BJERG Arkitektur, Denemarken

Geberit video-inhoud activeren

Uw huidige privacy-instellingen staan het gebruik van deze inhoud niet toe. Wilt u de cookie-categorie “Comfort/analyse” activeren? Voor meer informatie, zie de privacyverklaring.

Bedrijfsnaam
BJERG Arkitektur A/S

Vakrichting/Specialisme
3D-modellering, schetsen, ontwerp

Waarop is bij de uitwerking/inrichting vooral gelet?
Bijzondere nadruk werd gelegd op de zintuiglijke waarneming, oftewel op de integratie van licht, materialen en textuur. Wij hebben gekozen voor ongecompliceerde, gemakkelijk te reinigen producten die dankzij hun strakke oppervlakken een stijlvolle uitstraling hebben.

Voor wie is de badkamer bedoeld (bijv. jonge gezinnen, alleenstaanden in grote steden, ouderen, etc.)?
Ons ontwerp is gericht op iedereen die op zoek is naar meer levenskwaliteit in het dagelijks gebeuren. Een ‘groene’ badkamer die rust en evenwicht in het dagelijkse badritueel kan brengen.

Waarom moeten mensen voor dit ontwerp stemmen?
Ons ontwerp biedt een sensueel aantrekkelijke ervaring. Het zorgt voor een goed begin en einde van de dag in een ontspannende omgeving. Het is een groen en tijdloos ontwerp dat rust en evenwicht in de dagelijkse badrituelen brengt.