Bedankt voor uw deelname De 6x6 Design Contest is afgelopen

Bedankt voor uw deelname De 6x6 Design Contest is afgelopen

Kopenhagen

Met een beetje geluk wint u een weekend Kopenhagen voor twee personen in het designhotel ‘’The Audo’’, inclusief vlucht en overnachting. Alle deelnemers maken kans op fantastische prijzen met een totale waarde van €10.000,-.

6 designers uit 6 verschillende landen (Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Tsjechië/Slowakije) hebben elk een badkamer van 6m² ontworpen.

De winnaar is bekend!

En de winnaar is...

Moodboard
Het winnende badkamerontwerp is van architectenbureau BJERG Arkitektur A/S uit Kopenhagen (DK)

Het winnende badkamerontwerp is van architectenbureau BJERG Arkitektur A/S uit Kopenhagen (DK). De lichte en ruime badkamer is ontworpen om rust en balans te bieden in het dagelijks leven.

“We zijn erg blij dat ons badkamerontwerp ‘Serenity’ heeft gewonnen“, zegt Carsten Wraae Jensen van architectenbureau BJERG Arkitektur A/S. “We hebben een tijdloze en eenvoudige badkamer ontworpen, die de gebruiker een pauze geeft in het dagelijks leven. Ons design is bedoeld voor iedereen, die op zoek is naar kwaliteit van leven. Dit heeft geresulteerd in een badkamer, die rust en balans brengt in de dagelijkse badkamerroutines.“

De ontwerpers van het Deense architectenbureau legden in het bijzondere de nadruk op de waarneming van de zintuigen. Dit hebben zij gedaan door de integratie van licht en het gebruik van verschillende materialen en hun texturen. De keuze viel daarom op ongecompliceerde, gemakkelijk te reinigen producten, die er door hun uniforme oppervlakken en materialen superieur uitzien.

Deze Geberit producten zijn in het winnende ontwerp verwerkt:
Geberit Tawa duobad
Geberit AquaClean Mera Classic douchewc
Geberit Sigma70 bedieningsplaat
Geberit VariForm badkameronderkast in eiken
Geberit VariForm opzetwastafel
Geberit ONE wandkraan
Geberit ONE spiegelkast

Alle 6m² badkamerontwerpen in één oogopslag

De creatieve mensen achter de ontwerpen

01 – BJERG Arkitektur

Ontwerp 01 – Serenity BJERG Arkitektur, Denemarken

Bedrijfsnaam
BJERG Arkitektur A/S

Vakrichting/Specialisme
3D-modellering, schetsen, ontwerp

Waarop is bij de uitwerking/inrichting vooral gelet?
Bijzondere nadruk werd gelegd op de zintuiglijke waarneming, oftewel op de integratie van licht, materialen en textuur. Wij hebben gekozen voor ongecompliceerde, gemakkelijk te reinigen producten die dankzij hun strakke oppervlakken een stijlvolle uitstraling hebben.

Voor wie is de badkamer bedoeld (bijv. jonge gezinnen, alleenstaanden in grote steden, ouderen, etc.)?
Ons ontwerp is gericht op iedereen die op zoek is naar meer levenskwaliteit in het dagelijks gebeuren. Een ‘groene’ badkamer die rust en evenwicht in het dagelijkse badritueel kan brengen.

Waarom moeten mensen voor dit ontwerp stemmen?
Ons ontwerp biedt een sensueel aantrekkelijke ervaring. Het zorgt voor een goed begin en einde van de dag in een ontspannende omgeving. Het is een groen en tijdloos ontwerp dat rust en evenwicht in de dagelijkse badrituelen brengt.