Installatie in een handomdraai

ontvang nu de installatiekosten retour!

Ontvang de installatiekosten retour!

Wel genieten van de frisse reiniging met water, maar geen zin in een ingewikkelde verbouwing? Dan hebben we goed nieuws voor u!

De Geberit AquaClean douchewc is namelijk in een handomdraai geïnstalleerd. En met onze tijdelijke actie is het nu ook een stuk goedkoper. U kunt namelijk tot €200,- van de installatiekosten retour ontvangen! Lees snel verder om te zien hoe u aan deze actie kunt deelnemen.

ZO EENVOUDIG IS HET:

1. Meld u tussen 1 mei en 1 december 2023 onderstaand aan voor de Geberit AquaClean actie ‘In een handomdraai’. De actie is pas geldig na aanmelding en alleen voor aankopen waarvoor uiterlijk 30 november 2023 een cashback op de installatiekosten wordt aangevraagd. Bekijk de actievoorwaarden.  (81 KB)
2. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding met de link naar de online pagina waar u uiterlijk 30 november 2023 uw aankoop kunt registeren om in aanmerking te komen voor de cashback op de installatiekosten.
3. Ga naar een deelnemende Geberit AquaClean partner, dealer of montagespecialist voor de aankoop en installatie van uw favoriete nieuwe Geberit douchewc.
Klik hier  (278 KB) om voor de lijst met deelnemende AquaClean partners, dealers en montagespecialisten.
4. Upload uw factuur of getekende opdrachtbevestiging via de cashback link. U kunt 1 cashback aanvraag indienen per persoon/huishouden.
5. Heeft u een AquaClean douchewc gekocht, registreer uw AquaClean voor extra garantie! Klik hier om te registreren.
6. Ontvang na controle van uw cashback aanvraag het bedrag waar u recht op heeft binnen 3 weken op uw rekening.

Met uw aanmelding geeft u Geberit toestemming om u tijdens de actieperiode (1 mei tot 1 december 2023) 4 e-mails te sturen. Hierin geven we u interessante tips om ook in uw badkamer of toiletruimte in een handomdraai te kunnen genieten van reinigen met water en uw Geberit AquaClean douchewc. Na de actieperiode ontvangt u de kwartaal nieuwsbrief van Geberit.

Uw toestemming kan te allen tijde via e-mail worden ingetrokken.

Uw gegevens worden met het oog op het uitvoeren van de actie en voor het toezenden van marketinginformatie ingezameld en ook doorgegeven aan ondernemingen van de Geberit-groep en in het kader van de wettelijke rechten aan externe dienstverleners (bijv. IT-dienstverleners). Onze privacyverklaring is van toepassing.

meld u nu aan voor de actie!

Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.

Eenvoudige installatie

De Geberit AquaClean douchewc kan zo goed als in elke toiletruimte geïnstalleerd worden. Het enige wat u nodig heeft is een extra water- en stroomaansluiting. Heeft u een Geberit inbouwreservoir, een meterkast naast de toiletruimte of een kruipruimte onder het toilet? Dan is het heel eenvoudig om uw huidige wc te vervangen door een Geberit AquaClean douchewc en is een verbouwing niet nodig om te kunnen genieten van reiniging met water. Bekijk hieronder een paar voor- en nafoto's van toiletruimtes waar het standaard closet vervangen is door een Geberit AquaClean douchewc.