Geberit KeraTect® glazuur Voor extra schoonmaakgemak

Ontvang bij aankoop van een Geberit wc, wastafel of fontein het speciale KeraTect® glazuur cadeau!

Hygiëne is belangrijk, zeker in de badkamer. Maar uren schrobben om al het vuil en bacteriën weg te krijgen is niet iets wat we graag doen. Het KeraTect® glazuur van Geberit zorgt bij keramische producten voor een glad en eenvoudig schoon te maken oppervlak. Om het schoonmaakgemak in uw nieuwe badkamer te vergroten ontvangt u van ons tijdelijk het KeraTect® glazuur cadeau!

Wat is KeraTect® glazuur?

Geberit Acanto wastafel met KeraTect® glazuur

KeraTect® is een uniek glazuur, dat de microporiën van keramiek sluit en daardoor een gladder oppervlak vormt. Stromend water heeft op KeraTect® een reinigende werking. Water verspreidt zich gelijkmatiger over het oppervlak en spoelt vuil weg, zonder sporen na te laten. Zo wordt kalkophoping voorkomen en is schrobben en schuren niet nodig.

De voordelen van KeraTect®:

  • Uitstekende hygiënische eigenschappen: het oppervlak is duurzaam gladder.
  • Een blijvend schone aanblik: duidelijk minder aanslagvan vuil.
  • Buitengewone duurzaamheid: ook bij gebruik van bijvoorbeeld krachtige schoonmaakmiddelen blijft het glazuur zijn werking behouden.
  • Minder tijdrovend onderhoud: vuil kan zich vrijwel niet hechten, dus eenvoudig schoon te houden.

Meedoen

Gebruik maken van deze actie is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is een Geberit toilet, wastafel en/of fontein met KeraTect® glazuur aan te schaffen bij een Geberit Top Dealer en uw ondertekende opdrachtbevestigng met ingevulde actiecheque naar ons te sturen. U ontvangt binnen drie weken de KeraTect® toeslag t.w.v. €60,- incl. BTW per keramisch product retour.

De actie is geldig op aankopen tussen 1 oktober 2020 en 31 maart 2021. Overige algemene voorwaarden zijn te vinden op de actiecheque.

Vind een Geberit Top Dealer