Weer verliefd op je badkamer

Dit seizoen

Michel en Kelly

Michel en Kelly wonen sinds 1,5 jaar in een nieuwbouwwoning en wisten niet goed wat ze met de woon- en toiletruimte aan moeten. In de toiletruimte is gekozen voor het basis keramiek waardoor er een sfeerloze ruimte is ontstaan. Stylist Marianne bracht daar graag verandering in!

Met de Geberit iCon onderkast voor de fontein creëerde Marianne eenvoudig meer opbergruimte voor Michel en Kelly. Voor extra comfort koos ze ervoor om een Geberit AquaClean Mera douchewc te plaatsen.

Het resultaat van de make-over

Geberit AquaClean Mera douchewc
Geberit iCon fontein met onderkast
Geberit AquaClean Mera douchewc

In de uitzending:

Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc (146.210.11.1) in combinatie met de Geberit Sigma21 bedieningsplaat, zandgrijs met chrome designringen (115.884.JL.1).

Geberit iCon fontein (124836600) in combinatie met een onderkast in zandgrijs met een greep in zandgrijs mat (502.301.JL.1).

Geberit iCon planchet 45cm in zandgrijs mat (502.326.JL.1) en Geberit iCon wandbox in zandgrijs mat (502.321.JL.1)

Geberit AquaClean Mera douchewc

Geberit AquaClean Mera

Water is essentieel voor de dagelijkse lichaamsverzorging. Het zorgt voor een aangenaam zachte, optimale reiniging. Steeds meer mensen kiezen daarom voor de natuurlijke wc-hygiëne met water in plaats van papier.

Geberit AquaClean douchewc's reinigen u met één druk op een knop met het aangename gevoel van een waterstraal op lichaamstemperatuur. Dankzij de unieke WhirlSpray douchestraal wordt uw onderlichaam optimaal gereinigd.

Geberit Sigma21 bedieningsplaat

Geberit Sigma21 bedieningsplaat

Iedereen heeft een andere stijl en wil deze graag laten zien, ook in de badkamer. Daarom biedt Geberit u de keuze uit verschillende designs en afwerkingen. De bedieningsplaat Sigma21 is bijvoorbeeld leverbaar in verschillende kleur- en materiaalcombinaties zodat er altijd een design is dat perfect aansluit op uw smaak. Combineer het zoals u het wilt bijvoorbeeld een betonlook met zwartchrome designringen of toetsen, of amerikaans noten met designringen of toetsen van messing. Wilt u genieten van een stankvrij toilet? Combineer de bedieningsplaat dan met Geberit DuoFresh.

Geberit iCon fontein met onderkast

Geberit iCon fontein met onderkast

De fonteinen en onderkasten zijn speciaal ontworpen voor gastentoiletten. Ze bieden een verscheidenheid aan oplossingen voor krappe ruimtes. De fonteinen en onderkasten zijn minder diep zodat u voldoende bewegingsruimte overhoudt.

Voor extra opbergruimte zijn onderkasten met zijkasten, wandboxen en planchetten te combineren. De meubels zijn leverbaar in de kleuren wit mat, wit hoogglans, zandgrijs hoogglans, eiken, lava mat en noten hickory.