Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK

Geberit Nederland

Geberit DuoFresh module

Een Frisse boodschap voor iedereen

Niemand houdt van nare geurtjes op het toilet. Daarom introduceren wij onze nieuwste innovatie: de Geberit DuoFresh module. Dit geurzuiveringssysteem is verpakt in een klein jasje, maar heeft grote impact op ieders toiletbeleving. De DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook achteraf, zonder verbouwing te installeren.

Geberit DuoFresh

Noviteiten voor de hele badkamer

Ontdek welke producten en productinnovaties Geberit voor en achter de wand introduceert.

Geberit noviteiten 2020

Win ruimte, tijd en geld

Geberit SuperTube is hét innovatieve afvoersysteem voor hoogbouw. Met de drie slimme en gepatenteerde fittingen van Geberit SuperTube wint u altijd... ruimte, tijd en geld. Dat is Slim Bekeken!

Geberit SuperTube
Douchevloer Setaplano

Het beste van twee werelden

Geberit ONE combineert het beste van twee werelden; de wereld achter de muur - de expertise van Geberit - en de wereld voor de muur - de expertise van Sphinx.

Geberit ONE
Geberit Pluvia

Let it rain

Compactere Geberit Pluvia hemelwaterafvoertrechters die zich nog eenvoudiger laten monteren dan hun voorgangers. In de praktijk bewezen techniek, innovatieve details en allround service – zo stelt Geberit Pluvia steeds weer nieuwe maatstaven. Ook is er BIM content beschikbaar voor Autodesk® Revit®.

Geberit Pluvia