Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK

Geberit Nederland

Win ruimte, tijd en geld

Geberit SuperTube is hét innovatieve afvoersysteem voor hoogbouw. Met de drie slimme en gepatenteerde fittingen van Geberit SuperTube wint u altijd... ruimte, tijd en geld. Dat is Slim Bekeken!

Geberit SuperTube
Douchevloer Setaplano

Touch it. Love it.

Eenvoudige reiniging dankzij een goed doordacht design.

Geberit doucheafvoer
Geberit Pluvia

Let it rain

Compactere Geberit Pluvia hemelwaterafvoertrechters die zich nog eenvoudiger laten monteren dan hun voorgangers. In de praktijk bewezen techniek, innovatieve details en allround service – zo stelt Geberit Pluvia steeds weer nieuwe maatstaven. Ook is er BIM content beschikbaar voor Autodesk® Revit®.

Geberit Pluvia
Geberit kranensysteem

Slank en Slim

Het Geberit kraansysteem maakt optimaal gebruik van de voordelen van inbouwinstallatie. Vóór de wand ziet men alleen de onderdelen die onmisbaar zijn voor de werking van touch-free kranen: de wastafelkraan en de infrarood sensor. De volledige besturing en de aansluitingstechniek zijn echter apart ondergebracht in een functiebox in het installatie-element.

Geberit kranen