Geberit AquaClean Douchewc-technologie

Revolutionaire, gepatenteerde douchewc-technologie van Geberit

In de afgelopen 40 jaar hebben wij in ons Geberit-hoofdkantoor in Rapperswil-Jona enorm veel knowhow en ontwikkelingsinspanningen in de douchewc-technologie geïnvesteerd en hebben wij onze producten in dit segment doorlopend geperfectioneerd. Het resultaat: Geberit AquaClean douchewc's bieden volop vernuft en comfort dankzij een groot aantal gepatenteerde technologieën.

Wilt u meer te weten komen over onze baanbrekende, revolutionaire technologie en de diverse comfortfuncties van onze Geberit AquaClean douchewc's? Hier vindt u alle wetenswaardigheden over onze pioniersarbeid:

“Bij de ontwikkeling van onze Geberit AquaClean douchewc's sluiten wij geen compromissen als het om comfort en welzijn gaat. Het rustige, esthetische design berust op een baanbrekend productconcept en op revolutionaire, innovatieve technologieën. Functionaliteit, reinheid en duurzaamheid staan daarbij centraal,“ vertelt Armin Gierer, Head Product Line Geberit AquaClean.

Maximaal comfort door stromingstechniek, akoestiek en ergonomie

Geberit AquaClean TurboFlush spoeltechniek
Geberit AquaClean WhirlSpray
 • Onze gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie zorgt met een pulserende douchestraal voor een bijzonder grondige maar toch zachte en waterbesparende reiniging.
 • De innovatieve en eveneens gepatenteerde TurboFlush spoeltechniek met de door Geberit ontwikkelde asymmetrische binnengeometrie van de wc-keramiek maakt een grondige, maar bijzonder stille spoeling mogelijk.
 • De geïntegreerde geurzuivering via het spoelkanaal is zeer effectief.
 • Onze ergonomisch gevormde wc-zittingen van hoogwaardige kunststoffen zijn ontwikkeld op basis van omvangrijke proeven en vormstudies.

Samenspel van techniek en design

Geberit AquaClean Mera douchewc
 • Door de miniaturisering van de techniek kon het slanke en elegante design van onze Geberit AquaClean douchewc worden gerealiseerd.
 • Alle stroom- en wateraansluitingen zijn onzichtbaar in de behuizing van de Geberit AquaClean douchewc geïntegreerd.
 • De modulair opgebouwde, goed toegankelijke techniek vereenvoudigt de montage en het onderhoud.

Gemakkelijke reiniging

Waterspoeling douchearm Geberit AquaClean Sela
 • Hygiënisch schoon door de hoogwaardige wc-keramiek met vuilafstotend oppervlak.
 • Automatische voor- en nareiniging van de buitenkant van de douchearm en van de douchesproeiers van binnenuit via aparte watertoevoeren.
 • Speciaal ontwikkeld ontkalkingsprogramma dat alle watervoerende onderdelen bereikt.

Hoge mate van veiligheid voor het drinkwater

Geberit AquaClean douchewc's voldoen aan alle relevante Europese richtlijnen, zoals ook de norm voor de bescherming van drinkwater, EN 1717 en KIWA. Door een geïntegreerde, tegen terugstroombeveiliging in de wateraansluiting, voldoet Geberit aan deze norm en wordt veiliggesteld dat de Geberit AquaClean douchewc in geen geval een verontreiniging van het drinkwaternet kan veroorzaken.

Perfecte afstelling op de Geberit installatiesystemen

Geberit Duofix-element voor wand-wc met Geberit AquaClean Mera
 • Met onze douchewc kan zonder grote inspanningen een maximum aan comfort in de badkamer worden ingebouwd. Zowel bij de nieuwbouw van badkamers als bij renovaties zijn zij combineerbaar met alle installatie- en spoelsystemen van Geberit en laten zij zich snel en eenvoudig monteren.
 • Voor de inbouw heeft Geberit alle wc-elementen zodanig aangepast dat de aansluitingen voor water en stroom exact passen en aan het zicht onttrokken zijn.

Maximale punten voor duurzaamheid

Geberit's duurzame oplossingen
 • Onze complete Geberit AquaClean wc-systemen onderscheiden zich op positieve wijze in hun ecobalans. Dankzij de intelligente besturingstechniek hoeven echter geen concessies te worden gedaan aan het geboden comfort.
 • In de standby-modus (energiespaarmodus) ligt het energieverbruik bij de complete Geberit AquaClean wc-systemen bij maximaal 0,5 Watt.
 • Het extra waterverbruik bij een Geberit AquaClean douchewc speelt een ondergeschikte rol bij vergelijking met het eventuele papierverbruik.

Video

Geberit AquaClean douchewc

Functies van de Geberit AquaClean Mera

Design-awards voor Geberit AquaClean Sela

Overzicht van de Awards

DesignPlus/ISH voor Geberit AquaClean Sela
Interior Innovation 2013 voor Geberit AquaClean Sela
IF Product design award 2013 voor Geberit AquaClean Sela