Geberit Pluvia berekenen in Autodesk® Revit®

Geberit Pluvia in Revit®

Een nieuwe service van Geberit is dat het mogelijk is om een in Autodesk® Revit® ontworpen Geberit Pluvia systeem voor u te dimensioneren.
Met behulp van een speciaal ontwikkelde Plugin voor Autodesk® Revit® is het vanaf nu mogelijk om de hydraulische berekening van het Geberit Pluvia systeem volledig geïntegreerd voor u uit te voeren. Deze service is beschikbaar voor Autodesk® Revit® 2019, - 2020 en - 2021.

Voordelen

  • Géén dubbel werk door gebruik van uw ontworpen systeem;
  • Grotere nauwkeurigheid omdat de berekening volledig geïntegreerd in Autodesk® Revit® wordt uitgevoerd;
  • Uw Autodesk® Revit® BIM model wordt direct voorzien van de juiste informatie;
  • U ontvangt naast het in Autodesk® Revit® gedimensioneerde Pluvia systeem tevens een PDF export met daarin:
    - Volledige materiaallijst incl. beugeling;
    - Hydraulische berekening;
    - Isometrische projectie.

Gebruik Geberit Calculatie Plugin
Naast dat Geberit de berekening voor u uitvoert is het ook mogelijk om, onder voorwaarden, de Geberit Calculatie Plugin zelf te gebruiken, bijvoorbeeld bij het doorrekenen van kleine aanpassingen in uw model tijdens de uitvoering van het project.

Wenst u gebruik te maken van bovengenoemde service en/of wilt u de Geberit Calculatie Plugin graag zelf gebruiken? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Adomi
Naast Revit® is het ook mogelijk om binnen BIM systeem Adomi (ontwikkeld door Arkey Systems) volledig geïntegreerd een Geberit Pluvia hemelwaterafvoersysteem te ontwerpen én te berekenen. Interesse? Vul onderstaand contactformulier in en geef aan dat u interesse heeft in Pluvia berekenen in Adomi.

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk met u contact opgenomen om een afspraak in te plannen, waarbij de hierboven genoemde zaken nader zullen worden toegelicht.

Aanhef

Voornaam*

Achternaam*

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*