Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

De onderneming Geberit

Over Geberit

De wereldwijd opererende Geberit Group is Europees leider op het gebied van sanitaire producten. Geberit opereert met een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en biedt een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire technologie en badkamerkeramiek.

Het productienetwerk omvat 29 productiefaciliteiten, waarvan er 6 buiten Europa gevestigd zijn. De groep heeft haar hoofdkantoor in Rapperswil-Jona, Zwitserland. Met ongeveer 12.000 medewerkers in ongeveer 50 landen, heeft Geberit in 2018 een netto-omzet van CHF 3.1 miljard gegenereerd. De Geberit aandelen zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange en zijn sinds 2012 opgenomen in de SMI (Swiss Market Index).

Geberit zorgt voor levenskwaliteit

  • Geberit zorgt duurzaam voor levenskwaliteit

Duurzaamheid is voor ons al tientallen jaren vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld in de vorm van waterbesparende producten, nieuwe logistieke oplossingen of energie-efficiënte productielijnen en een verantwoorde opleiding. Het is absoluut de moeite waard: voor het milieu, de maatschappij, de klanten en partners, de werknemers en de aandeelhouders.

Bezoek de website van de Geberit Groep om te zien hoe duurzaamheid alle aspecten van ons dagelijks denken en handelen karakteriseert.

Know-How Installed

  • Geberit Know How Installed

Innovatieve systeemtechniek voor professionele sanitaire installaties

Wie systemen van Geberit toepast, kiest daarmee voor zekerheid. Geberit beheerst de kunst producten te ontwikkelen die perfect aansluiten op de dagelijkse praktijk. Bij elke nieuwe of verdere ontwikkeling vallen wij terug op onze kennis en ervaring.
Daarnaast zijn onze ingenieurs en productdesigners telkens weer te vinden op bouwplaatsen, bij installateurs en ontwerpers. Op deze manier komen zij erachter of een idee werkelijk zinvol zou kunnen zijn. In onze producten wordt dus de KnowHow van onze marktpartners geïntegreerd. Oftewel Know-How Installed.

Design Meets Function

De perfecte balans

Met onze passie voor design en technologie willen wij mensen over heel de wereld inspireren. Door het toepassen van onze uitgebreide kennis en bijna 150 jaar ervaring, zijn onze producten niet alleen mooi om naar te kijken maar ze maken het leven gemakkelijker en ook comfortabeler.

Geberit producten zijn een perfecte balans van elegant design en uitstekende functionaliteit. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en gebruiken en daarnaast verhogen ze het comfort. De producten zijn gemaakt van fijne en duurzame materialen.

Onze producten illustreren de onbegrensde mogelijkheden: Design Meets Function.

Design Meets Function video