De onderneming Geberit

Over Geberit

De wereldwijd opererende Geberit Group is Europees leider op het gebied van sanitaire producten. Geberit opereert met een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en biedt een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire technologie en badkamerkeramiek. In 2016 heeft Geberit het merk Sphinx overgenomen.

Het productienetwerk omvat 29 productiefaciliteiten, waarvan er 6 buiten Europa gevestigd zijn. De groep heeft haar hoofdkantoor in Rapperswil-Jona, Zwitserland. Met ongeveer 12.000 medewerkers in ongeveer 50 landen, heeft Geberit in 2019 een netto-omzet van CHF 3.1 miljard gegenereerd. De Geberit aandelen zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange en zijn sinds 2012 opgenomen in de SMI (Swiss Market Index).

Geberit zorgt voor levenskwaliteit

Geberit zorgt voor levenskwaliteit

Duurzaamheid is voor ons al tientallen jaren vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld in de vorm van waterbesparende producten, nieuwe logistieke oplossingen of energie-efficiënte productielijnen en een verantwoorde opleiding. Het is absoluut de moeite waard: voor het milieu, de maatschappij, de klanten en partners, de werknemers en de aandeelhouders.

Bezoek de website van de Geberit Groep om te zien hoe duurzaamheid alle aspecten van ons dagelijks denken en handelen karakteriseert.

Contactgegevens

Geberit hoofdkantoor in Zwitserland

Geberit B.V.
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein

Postbus 668
3430 AR Nieuwegein

Telefoon: 030 605 77 00
E-mail: info.nl@geberit.com

Website van de Geberit Groep
Actueel online jaarverslag van de Geberit Groep