Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK

Geberit in het nieuws

  • Geberit congres Wonen

Geberit heeft de Duurzaamheidsprijs Wonen 2017 in ontvangst mogen nemen voor ons Geberit DuoFresh systeem. De jury zegt: "Geberit is er in geslaagd van een steeds weer terugkerend probleem “stank in het toilet” niet alleen een oplossing te vinden, maar dat ook heel plezierig commercieel te ventileren naar de markt. Onder de noemer “Stank hoeft niet te stinken” introduceerde Geberit de DUOFRESH". Wij zijn er trots op!

  • Mera comfort met Sigma70

Henny Huisman lyrisch over zijn AquaClean Mera douchewc!

Getipt door André van Duin, die al enige tijd een douchewc heeft, ging Henny Huisman niet direct over stag maar deed wel wat met de tip om meteen elektriciteit aan te leggen.

Na enige tijd is de douchewc er toch gekomen en Henny is er lyrisch over: " Deze douchewc is echt van alle gemakken voorzien en vrijwel alles gaat automatisch. Bijvoorbeeld: de deksel gaat automatisch open, de zitting is verwarmd en in het donker geeft-ie licht."

  • Geberit Waterpomp India QfL

Geberit doneert waterpomp in India

Stichting Quality For Life Foundation is een humanitaire organisatie van vrijwilligers die in India de meest arme mensen in de afgelegen dorpen helpen aan de eerste levensbehoefte van ieder mens, namelijk schoon drinkwater. Dit wordt gedaan door middel van een eenvoudige doch duurzame waterpompen. De Stichting doet dit samen met de lokale bevolking om ook zo op microniveau werkgelegenheid te verschaffen.

De waterpomp is in het dorp Baramania, in de staat Orissa in India, geplaatst nadat men eerst heeft gezocht naar een waterbron. Na een inzegeningsritueel is deze pomp ingebruik genomen en hoeven de vrouwen niet meer kilometers te lopen op zoek naar water.