Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Geberit in het nieuws

  • Eigen Huis 2018

Beurs: Eigen Huis

Beurs Eigen Huis (de voorjaarseditie) werd weer gehouden in de Jaarbeurs. Deze voorjaarseditie is een beurs voor mensen die bouw-, verbouw of verhuisplannen hebben. Maar ook kun je hier inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld de keuken of badkamer.

Op de eerste dag van de beurs mocht Geberit al heel veel mensen kennis laten maken met de producten, waaronder Geberit DuoFresh, Sphinx Acanto, bedieningsplaten.

Het waren mooie dagen op de beurs en we kijken uit naar de volgende editie!

  • Loden Radioleeuw 2017

Loden Radioleeuw voor Geberit

Geberit heeft de Loden Radioleeuw ontvangen voor onze radiocampagne 'Stank hoeft niet te stinken'. "Een prijs met een luchtje eraan, want het is nooit onze bedoeling is geweest om een vervelende reclame te maken. Maar wél om duidelijk te maken dat stank op het toilet helemaal niet meer nodig is, met Geberit DuoFresh," aldus Marketing Manager Raymond Koopman. "Omdat je soms een taboe moet doorbreken om iets duidelijk te maken, nemen we toch met trots de Loden RadioLeeuw in ontvangst."

  • Geberit congres Wonen

Duurzaamheidsprijs Wonen 2017

Geberit heeft de Duurzaamheidsprijs Wonen 2017 in ontvangst mogen nemen voor ons Geberit DuoFresh systeem. De jury zegt: "Geberit is er in geslaagd van een steeds weer terugkerend probleem “stank in het toilet” niet alleen een oplossing te vinden, maar dat ook heel plezierig commercieel te ventileren naar de markt. Onder de noemer “Stank hoeft niet te stinken” introduceerde Geberit de DUOFRESH". Wij zijn er trots op!

  • Mera comfort met Sigma70

Henny Huisman lyrisch over zijn AquaClean Mera douchewc!

Getipt door André van Duin, die al enige tijd een douchewc heeft, ging Henny Huisman niet direct overstag maar deed wel wat met de tip om meteen elektriciteit aan te leggen.

Na enige tijd is de douchewc er toch gekomen en Henny is er lyrisch over: "Deze douchewc is echt van alle gemakken voorzien en vrijwel alles gaat automatisch. Bijvoorbeeld: de deksel gaat automatisch open, de zitting is verwarmd en in het donker geeft-ie licht."

  • Geberit Waterpomp India QfL

Geberit doneert waterpomp in India

Stichting Quality For Life Foundation is een humanitaire organisatie van vrijwilligers die in India de meest arme mensen in de afgelegen dorpen helpen aan de eerste levensbehoefte van ieder mens, namelijk schoon drinkwater. Dit wordt gedaan door middel van een eenvoudige doch duurzame waterpompen. De Stichting doet dit samen met de lokale bevolking om ook zo op microniveau werkgelegenheid te verschaffen.

De waterpomp is in het dorp Baramania, in de staat Orissa in India, geplaatst nadat men eerst heeft gezocht naar een waterbron. Na een inzegeningsritueel is deze pomp ingebruik genomen en hoeven de vrouwen niet meer kilometers te lopen op zoek naar water.