Basistraining zelfstandige professionals

Training

Een installateur van sanitair voorzieningen doet meer dan enkel badkamerkeramiek installeren en onderhouden. Er is namelijk steeds meer vraag naar veelzijdige professionals die verstand hebben over bijvoorbeeld de constructie waar het toilet tegenaan geplaatst moet worden, de afvoertechniek en het waterdicht maken van de badkamer. Tijdens de training wordt aan de hand van een voorbeeldbadkamer ingegaan op deze vraagstukken. Uiteraard lopen we ook het assortiment van keramiek en andere Geberit producten langs zodat u in staat bent antwoordt te geven op vragen die u klant kan stellen.

Om de praktijk situatie zo realistisch mogelijk te maken hebben we in het praktijklokaal een halfhoge wand nagebouwd. Daarnaast hebben we een unieke afvoertoren, bestaande uit een transparante leidingsysteem waar u kunt zien wat er bij gebruik in de leidingen gebeurt. Uiteraard wordt dit tijdens de training uitgebreid gedemonstreerd.

Kortom een dag waarbij veel onderwerpen aan bod komen zodat u met deze kennis direct de volgende dag mee aan de slag kunt.

DoelgroepZelfstandige professionals (zzp'er)
DoelstellingCursisten bekend maken met het functioneren en monteren van de verschillende Geberit producten, met name de sanitairsystemen.
KostenDeelname is gratis
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15


Inschrijven Basistraining voor de zelfstandige professional

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum

Persoon 1

Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2

Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.