Legionella preventie (praktijk)

Cursus

Het belang van hygiëne en schoon drinkwater is voor iedereen helder. Maar hoe waarborgen we de kwaliteit van het drinkwater in onze installaties? In de praktijk is diegene die de installatie daadwerkelijk aanlegt, net zo belangrijk als de ontwerper hiervan. Uiteindelijk gaat het over teamwork, de ene bedenkt en de ander voert uit. Echter moeten beide zorgvuldig gebeuren.

Tijdens deze cursus wordt er ingegaan op het monteren van legionella veilige installaties. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het voorkomen van te lange verblijfsduur van water in leidingen door doorstromend aan te sluiten, het vermijden van hotspots door het scheiden van warme en koude drinkwaterleidingen en het schoon werken op de bouwplaats. Daarnaast wordt nader ingegaan op overige maatregelen die de ontwerper moet treffen om de installatie legionella veilig te maken. De cursus wordt afgesloten met een praktijkgedeelte waarin diverse aanvoersystemen aan bod komen.

DoelgroepMonteurs en werkvoorbereiders
DoelstellingInstallatietips en inzicht verschaffen hoe een legionella veilige installatie geïnstalleerd dient te worden.
KostenDeelname is gratis
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15


Inschrijven Legionella preventie (praktijk)

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum

Persoon 1

Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2

Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.