Service Sanitair

Cursus

De cursus Service sanitair laat zich het best omschrijven als een echte praktijkcursus. Het monteren, demonteren en functioneren van de verschillende Geberit producten, zoals inbouw- en opbouwreservoirs, voorzetwandsystemen, armaturen, infrarood- en pneumatische sturingen, sifons en de Geberit AquaClean douchewc’s passeren de revue.

Tijdens de cursus verschaffen wij u inzicht in de werking van de diverse Geberit producten en ontvangt u tips en aanwijzingen over de benodigde service en onderhoud van deze producten. Doordat u onderhoud en service daadwerkelijk in de Geberit praktijkruimte uitvoert, krijgt u hierin optimaal inzicht en behendigheid. Preventief onderhoud en correcte service verhoogt de levensduur van de producten en juist dat is toegevoegde waarde voor u als (service)monteur. Kortom, dit is een zeer actuele cursus waarin theorie en praktijk hand in hand gaan.

DoelgroepServicemonteurs, monteurs van technische diensten, installateurs
DoelstellingCursisten bekend maken met het functioneren en monteren van de verschillende Geberit producten, met name de sanitairsystemen.
KostenDeelname is gratis
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15


Inschrijven Service Sanitair (praktijk)

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum

Persoon 1

Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2

Voorletters + achternaam

Functie

E-mail