Klantenservice Vraag & antwoord

Goede service voor succesvolle samenwerking

Onze ervaring leert ons dat vertrouwen één van de eerste vereisten is om tot een succesvolle samenwerking te komen. Omdat de producten van Geberit in wanden, plafonds en vloeren worden toegepast, kunnen wij ons geen vergissingen veroorloven. Wij vinden dat installateurs, planners, aannemers en eindgebruikers niet mogen en hoeven te twijfelen aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten. Sanitairspecialisten en architecten mogen van ons dan ook de hoogste kwaliteit producten en leveringen binnen de afgesproken tijd verwachten en zelfs eisen. Deze belofte houdt in dat wij ervoor zorgen dat al onze adviseurs volledig tot uw beschikking staan. Op locatie als u dat wenst. Onze adviseurs vertegenwoordigen onze know-how en zullen u dan ook altijd en overal helpen.

Hulp nodig?

Ondanks alle zorg en know-how die wij in al onze producten steken, gaat er ook bij onze producten wel eens iets mis. Dit kan een fabricagefout, installatiefout of fout door oneigenlijk gebruik zijn. Maar wat de oorzaak ook is, wij doen er alles aan om het probleem zo goed en snel mogelijk met en voor u te verhelpen.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze technische adviseurs staan u graag te woord voor advies en ideeën.

U kunt ook kijken of het antwoord staat bij onze FAQ.

Als u op zoekt bent naar technische details en montagehandleidingen kijkt u dan in onze Online Catalogus. Tevens vindt u op de productpagina onder elk onderwerp de juiste technische details en montagehandleidingen.

Contactgegevens webshop

We helpen u graag verder met vragen over uw bestelling, producten of problemen met het plaatsen van een bestelling.

Maandag t/m vrijdag, 08.00-17.00 uur
Telefoon: 030 605 77 70

E-mail: webshop.nl@geberit.com

Contactgegevens Klantenservice

Contact voor professional
Maandag t/m vrijdag, 08.00-17.00 uur
Telefoon: 030 605 77 60

Contact voor consument
Maandag t/m vrijdag, 08.00-17.00 uur
Telefoon: 030 605 77 10

E-mail: klantsupport.nl@geberit.com

Zie meest gestelde vragen:
FAQ

Voor technische details en montagehandleidingen:
Online Catalogus

Voor een servicemelding:
Servicemelding

Geberit AquaClean

Geberit ONE badkamer met Geberit AquaClean douchewc

Storing
Mocht een Geberit AquaClean om een onduidelijke reden plotseling niet meer probleemloos functioneren, dan vindt u in de rechterkolom voor elk model een beknopte handleiding en verdere informatie wat u in de betreffende situatie kunt doen. Indien uzelf of uw medewerkers de storing niet kunnen verhelpen, dan staat de afdeling Klantsupport graag tot uw beschikking.

Opmerking: Om de bestanden te kunnen weergeven en afdrukken moet Acrobat Reader geïnstalleerd zijn. U kunt dit programma gratis downloaden bij Adobe.

Garantie
Heeft u een Geberit AquaClean model gekocht? Maak van de gelegenheid gebruik om de garantieduur te verlengen van 2 naar 3 jaar. Laat uw gegevens online achter zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn wanneer nodig. Meer informatie kunt u terug vinden in de garantievoorwaarden op de website van Geberit AquaClean.

Contactgegevens Geberit AquaClean

Bereikbaarheid Afdeling Klantenservice:

Maandag t/m vrijdag, 08.00-17.00 uur

Algemene vragen
E-mail: aquaclean.nl@geberit.com
Website: www.geberit-aquaclean.nl
Telefoon: 030 605 77 70

Vragen over uw servicemelding
E-mail: aftersales.nl@geberit.com
Telefoon: 030 605 77 80