Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Geberit gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring .

OK
Geberit Nederland

Service

Aanvraagformulier

Ondanks alle zorg en know-how die wij in al onze producten steken, gaat er ook bij onze producten wel eens iets mis. Dit kan een fabricagefout, installatiefout of fout door oneigenlijk gebruik zijn. Indien de installateur het probleem niet verholpen krijgt, doen wij er alles aan om het probleem zo goed en snel mogelijk met en voor u te verhelpen.

Indien het probleem niet door een fabricagefout wordt veroorzaakt zijn wij genoodzaakt servicekosten (per 30 minuten (minimale arbeidseenheid) à € 36,30 incl. BTW) en voorrijkosten (à € 72,60 incl. BTW) in rekening te brengen. Facturen sturen wij altijd naar de service-aanmelder (tenzij dit anders is aangegeven). Productfouten vallen onder de Geberit garantiebepalingen.

Bent u consument en heeft u een vraag over uw Geberit AquaClean? Vul hier uw service aanvraagformulier in.

Foutmelding

 
 
 
 

U ontvangt een ontvangstbevestiging in uw mailbox. Dit kan enige tijd duren. Heeft u de bevestiging na enige tijd niet ontvangen, neem dan contact met ons op. Zie hiervoor onze contactgegevens aan de rechterkant op deze pagina.