Geberit VariFormVoor elke ruimte de ideale wastafel.

De Geberit VariForm wastafels passen dankzij hun verfijnde vormgeving en tijdloze design in iedere badkamer. Het stijlvolle designconcept is beschikbaar in verschillende vormen en als opzet-, opbouw-, of onderbouwwastafel.

Meer weten over Geberit VariForm? Download dan het Badkamermagazine.  (, 28 MB ) Hier vindt u ook inspiratie voor andere badkamerseries en producten.

Klik op ''i'' voor meer informatie…

Bekijk de verschillende mogelijkheden

De aansprekende ronde vorm van de Geberit VariForm wastafels is harmonieus te combineren met andere elementen in de badkamer en komt daarmee in elke ruimte tot zijn recht. De Geberit VariForm wastafels zijn afhankelijk van het model, leverbaar met of zonder kraangat en met of zonder overloop. De royale, diepe kom biedt meer bewegingsvrijheid bij het gebruik.

Nieuw: Geberit VariForm onderkasten

De VariForm onderkasten zijn in perfecte harmonie met de verschillende designs van de VariForm opzetwastafels. De VariForm onderkast is te combineren met een zijkast met één of twee laden. Met de kleuren wit hoogglans, lava mat en noten hickory past het meubilair perfect bij elk badkamerdesign.

Bekijk de verschillende producten van Geberit VariForm

Producteigenschappen

Vochtbestendige badkamermeubels

Onze badkamermeubels zijn gemaakt van vochtbestendige materialen.

Push-to-open

Greeploze laden kunnen worden geopend door zachtjes op de voorzijde te duwen.

KeraTect® glazuur

Het speciale KeraTect® glazuur zorgt voor een glad en eenvoudig schoon te maken oppervlak.

iF Design Award

De wastafelserie Sphinx VariForm heeft de iF Design Award 2018 gewonnen. De jury prijst met nadruk de vier verschillende vormen, waarin de wastafels leverbaar zijn. Het tijdloze design van de nieuwe Sphinx VariForm wastafels biedt talloze mogelijkheden voor de vormgeving van badkamerinterieurs.

Meer weten over Geberit VariForm?

Meer weten over Geberit VariForm? Download dan het Badkamermagazine. Hier vindt u ook inspiratie voor andere badkamerseries en producten.

Download het Badkamermagazine  (, 28 MB )