De ideale hoogte

De inbouwhoogtes van badkamerproducten zijn belangrijk voor groot en klein

Niets is zo frustrerend als een te laag gemonteerde wastafel. Constant bukken herinnert u er elke dag weer aan dat een belangrijk aspect bij het ontwerp van de badkamer werd verwaarloosd: de installatiehoogte.

Hoe hoog moeten wastafels, wc's of spiegelkasten eigenlijk worden gemonteerd? Het antwoord is zeer eenvoudig: Het hangt ervan af. Bent u groot of klein, fit of heeft u een bewegingsbeperking? Bent u ongeveer 176cm? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken omdat alle gangbare installatie hoogtes dan goed bereikbaar zijn. Wanneer u langer bent is een wastafel op 80cm hoogte te laag. Dit geldt ook voor wc’s op een zithoogte van 40cm.

Zonder afwijkende instructies monteren installateurs de producten op de standaardhoogte. Als iets hoger of juist lager bevestigd moet worden, dan moet u dit vooraf aangeven bij het installatiebedrijf.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak