Geberit ONEWanneer design en functie één worden

Functioneel design voor een betere kwaliteit van leven

Geberit ONE biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het ontwerpen van badkamers die zowel esthetisch als functioneel indruk maken. Wastafels, badkamermeubels en spiegelkasten in verschillende uitvoeringen zijn perfect op elkaar afgestemd en kunnen naar wens worden gecombineerd.

Download de Geberit ONE brochure  (9.3 MB)
Bezoek een Geberit ONE dealer voor een persoonlijk advies

Meer schoonmaakgemak, ruimte en flexibiliteit in de hele badkamer

Wilt u de Geberit ONE serie met eigen ogen zien? Bezoek dan een Geberit ONE. Via de Geberit ONE dealer locator vindt u een dealer bij u in de buurt. Neem daarom vooraf contact op de de dealer. Ontdek hier alvast de mogelijkheden van de Geberit ONE badkamerserie.

Badkamer met meer ruimte, schoonmaakgemak en flexibiliteit dankzij Geberit One producten
Klik op ''i'' voor meer informatie…

Geberit ONE wastafelcombinatie

Geberit ONE wastafelcombinatie

De badkamerserie Geberit ONE combineert sanitaire knowhow met veelzijdige designexpertise en is daarmee een baanbrekende en totaaloplossing voor uw complete badkamer. Geberit ONE schittert met zowel voor de hand liggende als verborgen voordelen. Deze zorgen voor meer schoonmaakgemak, meer opbergruimte en meer flexibiliteit in de badkamer.

Geberit ONE is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: het geïntegreerde wastafelconcept en het flexibele wastafelconcept.

Ontdek de Geberit ONE wastafelcombinatie configurator

Vrijheid van ontwerp staat centraal. Ontdek de veelzijdige combinatiemogelijkheden voor uw badkamer. Combineer de wastafel, onderkast en spiegelkast in slechts vijf stappen en creëer een wastafelcombinatie die perfect op uw wensen en behoeften is afgestemd.

Flexibel wastafelconceptmet innovatieve CleanDrain afvoer

De Geberit ONE wastafel met CleanDrain afvoer combineert de hoogste ontwerpeisen met unieke functionaliteiten.

De CleanDrain afvoer is op het design van de wastafel afgestemd en slim aan de achterzijde van de kom gepositioneerd. Door de afvoer aan de achterzijde te plaatsen in plaats van het midden, wordt voorkomen dat de waterstraal spettert. Dit vermindert de waterresten en kalkvorming aanzienlijk. De afvoerkap is voorzienvan een kamvormige haarzeef om haren en ander vuil tegen te houden voordat het de sifon verstopt. Doordat de afvoerkap op zijn plek gehouden wordt door een magneet, is hij eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Een verborgen overloop zorgt ervoor dat de wastafel veilig te vullen is met water zonder dat het over de rand stroomt.

Flexibel wastafelconceptmet klassieke afvoer

De Geberit ONE wastafels met een klassieke, verticale afvoer tillen een beproeft product naar een hoger niveau.

Geberit ONE wastafels met de klassieke, verticale afvoer zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: als standaard wastafel met een brede rand, SlimRim oplegwastafel met een slanke rand en als opzetwastafel met een hoekig of afgerond design. De afvoer heeft een elegante keramische kap met een geïntegreerde kamvormige haarzeef. Alle modellen zijn uitgerust met een ruimtebesparende sifon waardoor de sifonuitsparingin de lade overbodig is. Hierdoor is de lade van de onderkast volledig te gebruiken.

Geïntegreerd wastafelconcept

De producten van de Geberit ONE badkamerserie laten zien dat functionaliteit en elegantie perfect gecombineerd kunnen worden. Veel techniek en praktische opbergruimte is verborgen in de wand waardoor de badkamer ruimer aanvoelt.

Met een uitval van slechts 40 cm is de Geberit ONE wastafel compacter dan wastafels met een klassieke diepte. Een highlight is de wastafelafvoer. Deze is verborgen in de muur, zodat in de badkamer geen sifon of afvoerleiding zichtbaar is. De gebruikelijke sifonuitsparing in de lade is hierdoor overbodig en ontstaat er meer opbergruimte in de lade. De Geberit ONE SlimRim oplegwastafel van het geïntegreerde wastafelconcept is verkrijgbaar in twee versies – met zwevend design of in combinatie met een onderkast - en in vier maten.

Flexibel wastafelconcept: richt de ruimte naar wens inOntwerpvrijheid voor unieke wastafelcombinaties

Kies uw favoriete wastafel, onderkasten, zijkasten en wastafelbladen om de perfecte wastafelcombinatie voor uw levensstijl te creëren. Ga voor extra opbergruimte als u dat nodig heeft. Haal het meeste uit uw badkamerindeling en creëer de look and feel die u wilt. De perfect op elkaar afgestemde componenten kunnen op vele manieren worden gecombineerd om een ​​gevoel van functionele en esthetische eenheid te creëren.

Geïntegreerd wastafelconceptOnderkasten voor de SlimRim oplegwastafel

Onderkast van het geïntegreerde wastafelconcept

De Geberit ONE wastafelonderkast van het geïntegreerde wastafelconcept is misschien maar 40 cm diep, maar biedt veel praktische opbergruimte. De royale ruimte in de lade wordt gecreëerd doordat de sifon in de muur verborgen is. De onderkast is verkrijgbaar in twee exclusieve kleuren: amerikaans noten van echt houtfineer en wit hoogglans gelakt.

Geberit ONE meubelkleuren

Flexibel wastafelconcept

De onderkast is leverbaar in de een breedte van 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm en in de volgende kleuren:

  • Wit hoogglans
  • Wit mat
  • Zandgrijs hoogglans
  • Greige mat
  • Lava mat
  • Zwart mat
  • Eiken
  • Noten hickory

Ook de hoge kast en zijkast van de Geberit ONE badkamerserie zijn leverbaar in deze kleuren.

Geïntegreerd wastafelconcept

De onderkast is leverbaar in de maten 75cm, 90cm en 105cm en in de volgende kleuren:

  • Wit hoogglans
  • Amerikaans noten
Kleur: wit hoogglans
Kleur: wit mat
Kleur: zandgrijs hoogglans
Kleur: Greige mat
Kleur: Lava mat
Kleur: zwart mat
Kleur: Eiken
Kleur: Noten hickory

Kleuren op volgorde van de afbeeldingen: wit hoogglans, wit mat, zandgrijs hoogglans, greige mat, lava mat, zwart mat, eiken en noten hickory.

Wastafelbladen

De wastafelbladen zijn verkrijgbaar in de volgende maten 60cm, 75cm, 90cm, 105cm, 120cm, 135cm en in de volgende kleuren:

Kleur: wit hoogglans
Kleur: wit mat
Kleur: zandgrijs hoogglans
Kleur: Greige mat
Kleur: Lava mat
Kleur: Eiken
Kleur: Noten hickory
Kleur: Marmerlook wit
Kleur: Marmerlook zwart

Kleuren op volgorde van de afbeeldingen: wit hoogglans, wit mat, zandgrijs hoogglans, greige mat, lava mat, eiken, noten hickory, marmerlook wit en marmerlook zwart (marmerlook is alleen beschikbaar in120cm en in combinatie met een onderkast)

Perfectie in elk detail

Lade met lade-indelers

Het ladeconcept is door Geberit met veel aandacht voor detail ontwikkeld. Het resultaat is iets om trots op te zijn: hoogwaardige en licht ogende laden, die een maximaal gebruik van de beschikbare opbergruimte mogelijk maken. Ook is een uitsparing voor de sifon in de wastafel niet meer nodig. Hierdoor krijgt de lade in het midden van de lade meer diepte en dus meer opbergruimte. Optioneel kunnen ook integreerbare lichtlijsten worden gekozen, die zorgen voor een elegante uitstraling en meer licht in de lade. Optioneel is ook een zeer hoogwaardig modulair organisatiesysteem voor meer orde in de lade leverbaar.

Geberit ONE spiegelkast met ComfortLightIntuïtieve verlichting voor elke situatie

Optioneel volledig geïntegreerd in de muur

De nieuwe Geberit ONE spiegelkast met ComfortLight is leverbaar in vijf verschillende maten. Zowel het in de wand geïntegreerde als het opbouw model zijn verkrijgbaar in de kleuren aluminium of in wit en volledig gespiegeld of met een verlichte nis. Uniek aan de nieuwe Geberit ONE spiegelkast is het geïntegreerde verlichtingsconcept. De ComfortLight is zo ontworpen dat de verschillende lichtsferen voor een authentieke reflectie zonder schaduwen zorgen en zelfs de hele badkamer verlichten.

Bovendien zijn de lichtsferen traploos dimbaar en toch intuïtief en zeer eenvoudig in gebruik: feller licht wordt automatisch koeler, donkerder licht wordt warmer. Vier lichtsferen kenmerken ook het lichtconcept: oriëntatieverlichting voor de nacht, sfeerverlichting voor ontspannende momenten, standaard verlichting voor dagelijkse badkamerrituelen en functionele verlichting als u elk detail en haartje wilt zien.

De spiegelkast met ComfortLight is ook via de Geberit Home app te bedienen.

Meer over ComfortLight

Natuurlijk licht dat niet verblindt

Wat onderscheidt het nieuwe verlichtingsconcept van Geberit? Het zogenaamde ComfortLight is zo ontworpen dat het spiegelbeeld, de wastafel en de ruimte door vier in de Geberit ONE spiegelkast geïntegreerde lichtbronnen worden geënsceneerd. Concreet gaat het om een plafondlamp of indirecte kamerverlichting, een spiegellamp, een nislamp en een wastafellamp. Alle lichtbronnen zijn harmonieus op elkaar afgestemd, afhankelijk van de lichtstemming.

Spiegelkast met vier lichtbronnen
Selecteer infopunt in de afbeelding

Geberit ONE wandclosetSchoonmaakgemak en ingebouwde flexibiliteit

Het elegante wandcloset van Geberit ONE is voorzien van de TurboFlush spoeltechnologie. Deze zorgt voor een grondige en geruisloze spoeling. Door deTurboFlush is een spoelrand overbodig gewordenen zijn er geen verborgen plekken meer waar vuil zich kan ophopen. Dit in combinatie met de zitting die in een handomdraai te verwijderen is, zorgt ervoor dat het wandcloset gemakkelijk te onderhouden is. Een ander voordeel van het Geberit ONE wandcloset is dat het achteraf in hoogte verstelbaar is.

Geberit ONE wandkranen

Geberit ONE wandkraan met hoekig design
Geberit ONE wandkraan met afgerond design

Extra schoonmaakgemak en hygiëne

De Geberit ONE wandkraan biedt extra schoonmaakgemak en hygiëne in vergelijking met een kraan die op de wastafel bevestigd is. Het is niet alleen eenvoudiger om de wastafel af te nemen omdat er geen kraan in de weg zit, maar ook waterresten en kalkaanslag kunnen zich niet afzetten aan de voet van dekraan.

U heeft de keuze uit een hoekig of rond design en een lange of korte uitloop zodat de wandkraan altijd perfect bij uw wastafel past. De wandkraan metde korte uitloop is geoptimaliseerd voor compacte wastafels. Voor grote wastafels is de wandkraan met lange uitloop zeer geschikt.

Doucheruimte

Geberit One badkamer met inloopdouche

In de doucheruimte maakt Geberit het mogelijk om een ​​breed scala aan wensen te vervullen. Vooral de gelijkvloerse variant is populair. Hiervoor hebben we een grote keuze aan innovatieve oplossingen, die allemaal optimaal zijn afgestemd op Geberit ONE. De geïntegreerde Geberit inbouwnis bespaart niet alleen ruimte, maar is ook ontworpen om water- en vuilresten te voorkomen.

Producteigenschappen

TurboFlush

Spoelrandloos keramiek met TurboFlush spoeltechnologie.

Spoeling met 4,5L

Waterbesparende spoeling.

Softclose

De wc-zitting sluit zachtjes, zeer praktisch en stil.

QuickRelease wc-zitting

De wc-zitting is eenvoudig te verwijderen voor extra schoonmaakgemak.

Vrije hoogte

Met een wandcloset is de vloer rond het toilet eenvoudig te reinigen.

Vochtbestendige badkamermeubels

Onze badkamermeubels zijn gemaakt van vochtbestendige materialen.

Push-to-open mechanisme

Deuren en laden zonder grepen kunnen worden geopend door licht op het front te drukken.

Laden met softclose

Laden met softclose functie.

Verdekte bevestiging

Het wandcloset is leverbaar met een gesloten buitenzijde.

Mix & Match

Onderdeel van het Mix & Match

Het resultaat van constante doorontwikkeling

Geberit ONE

Met Geberit ONE combineren we onze sanitaire knowhow en onze ontwerpcompetentie en bieden we baanbrekende, volledig geïntegreerde en uitgebreide oplossingen voor de complete badkamer.

Geberit ONE geïntegreerd wastafelconcept

Geberit biedt met het geïntegreerde wastafelconcept van de ONE badkamerserie unieke en vernieuwendemogelijkheden bij het inrichten van uw badkamer.

Geberit TurboFlush

Het elegante wandcloset van Geberit ONE is voorzienvan de TurboFlush spoeltechnologie. Deze zorgtvoor een grondige en geruisloze spoeling.

Product catalogusMeer informatie voor uw badkamerontwerp

Geberit ONE badkamer

Meer informatie over de Geberit ONE badkamerserie, bijvoorbeeld productinformatie en -afmetingen, is te vinden in onze Product catalogus.

Ontdek alle Geberit ONE producten
Download de Geberit Prijslijst  (1.1 MB)

Inspiratie voor uw badkamerGeberit Badkamermagazine

Inspiratie voor uw badkamer: Geberit Badkamermagazine

Vraag het gratis Badkamermagazine aan

Ontdek alle Geberit badkamerseries en innovatieve oplossingen. De diverse sfeerfoto's bieden u volop inspiratie voor uw badkamer en de technische tekeningen kunt u gebruiken om uw badkamer naar wens in te richten.

Direct online bekijken  (36 MB)
Gratis per post ontvangen