Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Leven zonder badkamerspiegel is tegenwoordig bijna ondenkbaar: scheren en make-up aanbrengen zou een uitdaging zijn. Daarom maakt een bijpassende spiegel ook deel uit van een moderne badkamer of toiletruimte. Maar welke is geschikt voor uw badkamer? Een paar tips helpen u bij het maken van de juiste beslissing.

Geberit Acanto spiegelkast

Een spiegel is geen spiegel

Er zijn verschillende spiegelvarianten om uit te kiezen. Wilt u liever een gewone spiegel of een spiegelkast . Welke variant uw voorkeur heeft, hangt voornamelijk af van de grootte en de gewenste functies van de badkamer. Een spiegel is vaak de betere keuze in een kleine toiletruimte, maar een
spiegelkast is weer ideaal voor de familiebadkamer omdat het praktische opbergruimte biedt.

Waar laat je alles?

Maar spiegelkasten bieden meer dan alleen opbergruimte. Velen zijn aan de binnenkant volledig gespiegeld. U kunt uzelf dus altijd in de spiegel zien, zelfs als de deuren openstaan ​​– ook van de achterzijde. Spiegelkasten zijn aan de binnenzijden naar wens in te delen met de verstelbare planken.

Geberit Option
Klik op ''i'' voor meer informatie…

Toen was er licht

De spiegels en spiegelkasten met geïntegreerd licht zorgen voor een optimale verlichting in de ruimte, ideaal bij het scheren of aanbrengen van make-up. Afhankelijk van uw wensen kunt u voor een spiegel kiezen met indirecte verlichting. Dit zorgt voor een prettige sfeer zonder te verblinden.

Extra voordeel

De spiegelkasten bieden verschillende functies die voor extra comfort zorgen. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerde verlichting, ingebouwde stopcontacten voor een föhn of elektrische tandenborstels of USB-poorten voor het opladen van mobiele apparaten. Van welke voordelen wilt u genieten?

Kwaliteit loont

Het is belangrijk om te weten dat het vocht in de badkamer zeer schadelijk kan zijn voor de spiegel en de ingebouwde elektronica. Goedkope producten zijn hier niet op hun plaats. Stroomaansluitingen voor stopcontacten, USB-aansluitingen en verlichting moeten IP-code 44 hebben. Dit geeft aan dat ze beschermt zijn tegen spatwater.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Altijd up-to-date

Comfort in de badkamer

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak