Modern wonen

Met het H.O.M.E. huis 2022 heeft het gerenommeerde architectenbureau Hadi Teherani een modern, duurzaam woonconcept ontwikkeld met Geberit producten in de badkamer.

Het H.O.M.E. huis 2022 is ontworpen door het gerenommeerde architecten- en ontwerpbureau Hadi Teherani Architects en is zowel een inspiratiebron voor toekomstige bouwprojecten als een podium voor moderne designs. Het huis van de toekomst combineert traditionele bouw met moderne elementen. Het maakt indruk dankzij het duurzame architectuurconcept en unieke interieurideeën

Het H.O.M.E huis 2022 is ontworpen door Hadi Teherani Architects, ingebed in een groen heuvellandschap (©Bloomrealities/HTA voor H.O.M.E. Haus 2022)
Het H.O.M.E huis 2022 in de woestijn. De traditionele Badgir-windtoren rijst sculpturaal uit de grond (©Bloomrealities/HTA voor H.O.M.E. Haus 2022)

Modern huis geïnspireerd door traditionele architectuur

Als onderdeel van dit project herinterpreteerde de toparchitect het traditionele huis met binnenplaats en liet hij zich inspireren door zijn Iraanse thuisland. Huizen worden hier vanwege de hitte vaak met één verdieping onder de grond gebouwd – een bouwmethode die al meer dan 1.500 jaar wordt toegepast.

In het 1.200m² grote huis zijn vrijwel geen afgesloten ruimtes. De waterpartijen zijn omgeven door muren, waardoor een moderne leefomgeving ontstaat. Ondertussen zorgen de lichtschachten, binnenplaatsen en tuinen voor veel licht – ook in de ruimtes onder de grond. Het ontwerpconcept is gebaseerd op natuurlijke kleuren en materialen.

Duurzaam bouwen

Het gebouw wordt aangedreven door duurzame zonne- en windenergie. Een windtoren (badgir) - een element van de traditionele Perzische architectuur - zorgt voor natuurlijke airconditioning via zijn ventilatiekanalen. De toren die uit de nis steekt geeft het gebouw iets sculpturaal.

Ideeën voor de moderne badkamer

En hoe ziet de moderne badkamer eruit? De badkameroplossingen van Geberit zorgen voor een samenhangend design in alle drie de badkamers.

In de grote badkamer wordt het Geberit Tawa-bad geaccentueerd door stenen omranding. Doordat de sifon van de Geberit ONE wastafel in de wand verborgen is, lijkt de wastafel te zweven. De ingebouwde wandkraan maakt het elegante design compleet. De zijkasten van de modulaire iCon badkamerserie creëren praktische opbergruimte. De CleanLine douchegoot past perfect bij het minimalistische design van de inloopdouche.

Innovatieve badkameroplossingen van Geberit

In de tweede badkamer is de Geberit ONE spiegelkast dankzij de innovatieve installatie-elementen verborgen in de wand. Dit geeft de badkamer een extra ruimtelijk gevoel. Door toevoeging van een bijpassende opzetwastafel, onderkast en wandkraan uit de Geberit ONE serie ontstaat een functionele en esthetische eenheid. Badkamermeubels met houten oppervlakken brengen een natuurlijke feel-good sfeer in de badkamer.

In het gastentoilet zorgt de Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc voor een bijzonder fris gevoel na gebruik van het toilet. De luxe douchewc wordt bevestigd aan de Monolith sanitaire module, de elegante oplossing de spoeltechniek.

Ontdek de producten en badkamerseries die door Hadi Teherani Architects gebruikt worden in het H.O.M.E. Huis 2022:

Geberit ONE
Geberit iCon
Geberit AquaClean
Geberit Monolith
Geberit CleanLine
Geberit Tawa

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak