Zuinigheid die de wijsheid bedriegt

U kijkt op internet, in magazines en op Pinterest of Instagram om inspiratie op te doen voor uw droombadkamer. Een nieuwe badkamer mag dan eenvoudig klinken, maar het uitzoeken van de juiste tegels, producten en aannemer kan best lastig zijn. Om kosten te bespraken moet u hier en daar een compromis sluiten, maar goedkoop is soms ook duurkoop. Hieronder staan enkele tips om dit laatste te voorkomen.

Kwaliteit staat voorop
Maak vooraf een duidelijke budgetplanning. Hoeveel wilt u uitgeven aan badkamertegels en hoeveel aan meubels. Wanneer u dit weet kunt u inspiratie opdoen via het Geberit Badkameradvies.

Tip 1: Plan het budget in zodat u weet wat u kunt uitgeven.

Tussen wens en werkelijkheid
Een badkamerspeciaalzaak, installateur of architect kan u goed helpen om uw droombadkamer te verwezenlijken. Zij weten wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget en kunnen uw op punten wijzen waar u nog niet aan gedacht had, zoals een stankvrij toilet.

Tip 2: Kies een ervaren badkamerspecialist die u kunt helpen bij uw badkamerontwerp.

Kijken met de ogen en de handen
Kleuren op een foto zijn altijd anders dan in de werkelijkheid. Bezoek daarom altijd een showroom zodat u de verschillende badkamerproducten kunt bekijken en kunt aanraken.

Tip 3: Bezoek een showroom om de producten te bekijken, de kwaliteit te ervaren en pas dan een keuze te maken.

En als de kwaliteit klopt en de fabrikant zijn beloftes nakomt, kan u ook op lange termijn genieten van uw droombadkamer.

Nog een laatste tip: Alles achter de wand is lastig te repareren of te vervangen. Let daarom op de kwaliteit van de producten.

Neem de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.