Zuinigheid die de wijsheid bedriegt

U kijkt op internet, in magazines en op Pinterest of Instagram om inspiratie op te doen voor uw droombadkamer. Een nieuwe badkamer mag dan eenvoudig klinken, maar het uitzoeken van de juiste tegels, producten en aannemer kan best lastig zijn. Om kosten te bespraken moet u hier en daar een compromis sluiten, maar goedkoop is soms ook duurkoop. Hieronder staan enkele tips om dit laatste te voorkomen.

Nieuwe kleuren van Sigma21 en Sigma50
Verschillende designs, kleuren en materialen beschikbaar

Kwaliteit staat voorop
Zorg vooraf een duidelijk overzicht van het budget. Hoeveel wilt u uitgeven aan badkamertegels en hoeveel aan meubels. Wanneer u dit weet kunt u inspiratie opdoen via het Geberit Badkameradvies.

Tip 1: Plan het budget in zodat u weet wat u kunt uitgeven.

Tussen wens en werkelijkheid
Een badkamerspeciaalzaak, installateur of architect kan u helpen om uw droombadkamer te verwezenlijken. Zij weten wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget en kunnen u op punten wijzen waar u nog niet aan gedacht had, zoals een stankvrij toilet.

Tip 2: Kies een ervaren badkamerspecialist die u kan helpen bij uw badkamerontwerp.

Kijken met de ogen en de handen
Kleuren op een foto zijn altijd anders dan in de werkelijkheid. Bezoek daarom altijd een showroom zodat u de verschillende badkamerproducten kunt bekijken en kunt aanraken.

Tip 3: Bezoek een showroom om de producten te bekijken en de kwaliteit te ervaren. Maak pas daarna een keuze.

En als de kwaliteit goed is en de fabrikant zijn beloftes nakomt, kunt u ook op lange termijn genieten van uw droombadkamer.

Nog een laatste tip: Alles achter de wand is lastig te repareren of te vervangen. Let daarom extra goed op de kwaliteit van die producten.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak