Service

Slim Bekeken

Een goede service maakt het werken met kwalitatieve producten nóg makkelijker voor jou als installateur. Natuurlijk is een gedegen afhandeling van een klacht van groot belang, maar bij Geberit gaat de service verder. Veel verder! Zowel verder terug, tot aan producten uit 1964, als intelligente service in de nabije toekomst, waarbij het mogelijk is de bediening van de AquaClean douchewc op afstand over te nemen ten behoeve van onderhoud en service.

Beschikbaarheid onderdelen

Geberit vlotterkraan

Geberit producten gaan lang mee en zijn daardoor duurzaam. Om die reden zijn onderdelen van producten tot 50 jaar na de introductiedatum nog steeds beschikbaar voor vervanging. Niet elke installateur heeft kennis van de producten van 50 jaar geleden. De oplossing daarvoor is de Geberit Pro App.

Lees hier meer over de beschikbaarheid van onderdelen

App: Geberit Pro

Geberit Pro tool

De App: Geberit Pro is de assistent van elke installateur en monteur. Ter plekke kan in de app alle informatie opgevraagd worden van alle inbouwreservoirs en urinoirsturingen, die sinds 1964 door Geberit zijn ontwikkeld. De App: Geberit Pro bevat een handige productherkenningstool van alle Geberit producten, een online catalogus, montagefilms en een barcode scanner. Een slim stuk gereedschap dus!

Ontdek de App: Geberit Pro

Kennisdeling

Geberit cursussen

Goede producten verdienen immers een goede en deskundige installatie. Niet voor niets zijn er vanuit de overheid normen (NEN 1006 en 3215) en eisen in het Bouwbesluit gesteld, waaraan gehouden moet worden. Daarom stelt Geberit haar kennis, die door vele jaren ervaring is opgebouwd, ter beschikking. Dit heeft onder meer geleid tot een aantal (online) cursussen, waarin die kennis in praktische bewoordingen wordt gedeeld én waarmee de installateur of monteur op slimme wijze zijn succes kan vergroten.

Schrijf je hier in voor een van onze cursussen

Geberit Home-app

Geberit Home-app

In de Home-app kan de installateur na plaatsing van het toilet de gebruiksvoorkeuren instellen van de DuoFresh geurzuivering of de AquaClean douchewc. Tijdens het gebruik kan de consument deze tool gebruiken voor de bediening, het instellen van voorkeuren, het updaten van de programma’s of het bekijken van diverse gebruiks- en onderhoudsvideo’s.

Probeer de Geberit Home-app

Garantie

Geberit Service

In lijn met de kwaliteitseisen die Geberit stelt en de lange termijn waarop onderdelen beschikbaar zijn, is de garantie op Geberit producten fors. Zo wordt op vlotterkranen 10 jaar garantie gegeven. Evenals op inbouwreservoirs, bedieningsplaten, opbouwreservoirs en onze Pluvia hemelwaterafvoer. Op KeraTect® glazuur wordt zelfs 30 jaar garantie geboden.

Bekijk hier onze servicevoorwaarden

Brochure tool

Geberit brochure tool

De Geberit Brochue tool kan u begeleiden bij het kiezen van de juiste producten voor uw projecten: u ziet niet alleen alle elementen die nodig zijn voor een montage, een geavanceerd filtersysteem toont u alleen de producten die compatibel zijn met uw specificaties. En u staat er niet alleen voor: voor al uw vragen kunt u altijd bij Geberit terecht. Maak een specificatie en u krijgt een accountmanager toegewezen die u helpt bij uw project.

Maak kennis met de Geberit Brochure tool

Slim Bekeken video's

Bekijk onze andere slimme oplossingen