Legionella preventie Online cursus

Het belang van hygiëne en schoon drinkwater is voor iedereen helder. Maar hoe waarborgen we de kwaliteit van het drinkwater in onze installaties ? Alle betrokken partijen moeten hun eigen verantwoordelijkheid daar in nemen en in overleg treden om Legionella beheersbare drinkwaterinstallaties aan te leggen.

In deze online training wordt in vier blokken van ongeveer een uur (met daartussen voldoende pauzes) behandeld wat legionella is, wanneer het ontstaat, hoe we het kunnen voorkomen (Hotspots) en op welke wijze er met welke leidingmaterialen een juiste drinkwaterinstallatie (NEN1006) gerealiseerd kan worden. Diverse praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal worden besproken. Uiteraard met gelegenheid tot het stellen van vragen.

Inschrijven Legionella preventie Online

Voorlopig geven we enkel fysieke trainingen

Bedrijfsnaam*

Functie*

Aanhef

Voorletters + achternaam cursist*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.