Geberit cursusLegionella preventie

Want voorkomen isAltijd beter dan genezen

Waar water is, zijn bacteriën. Staat dat water wat langer stil? Vindt er door een ontwerpfout stagnatie in de waterleidingen plaats? Of is er een probleem met het temperatuurbeheer? Dan kan de legionellabacterie zijn kans grijpen. Deze bacterie groeit in stilstaand water, bij een temperatuur tussen de 20 en 50 graden. Bij inademing van besmette waterdruppeltjes kunnen er longklachten of erger ontstaan. Om dat te voorkomen zijn er strenge richtlijnen opgesteld waar drinkwaterleiding-systemen aan moeten voldoen.

Inhoud cursus
Tijdens de cursus legionellapreventie worden de actuele NEN 1006 en Waterwerkbladen toegelicht in samenhang met een veilige en onderhoudsarme drinkwaterinstallatie. Ook het correct ontwerpen van een drinkwaterinstallatie komt aan bod. Van het kiezen van de juiste materialen, leidingverloop en dimensionering tot het onderhouden van de installatie. Deze cursus biedt overigens ook oplossingen voor warmwatercirculatiesystemen.

Bij de hygiënewand demonstreren wij hoe een perfect leidingsysteem gemaakt wordt en hoe water zich daadwerkelijk verplaatst in onze leidingen. Zo zie je meteen hoe de theorie in de praktijk gebracht wordt. Slim Bekeken!

DoelgroepOntwerpers, adviseurs, inspecteurs en werkvoorbereiders.
DoelstellingInzicht verkrijgen in het ontwerpen en installeren van een verantwoorde, hygiënische drinkwaterinstallatie.
KostenDeelname is gratis.
Duur1 dag, aanvang: 09.00 uur.
PlaatsInformatiecentrum te Nieuwegein, adres: Fultonbaan 15.

Aanmeldformulier

Bedrijfsnaam*

Postadres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail*

Datum*
Persoon 1
Voorletters + achternaam cursist*

Functie*

E-mail*

Persoon 2
Voorletters + achternaam

Functie

E-mail

Geberit B.V. zal het eerder door u opgegeven e-mailadres gebruiken om u in de toekomst per e-mail te informeren over eigen soortgelijke aanbiedingen. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik door contact op te nemen met Geberit B.V., in het bijzonder via de in het impressum vermelde contactgegevens, zonder dat hiervoor andere kosten in rekening worden gebracht dan de transmissiekosten volgens de basistarieven.