Wastafelcombincatie configuratorOntwerp uw eigen wastafelcombinatie

Stel online uw eigen wastafelcombinatie samen in slechts vijf eenvoudige stappen, op basis van uw persoonlijke voorkeuren en ruimte. Ontdek de talrijke designmogelijkheden van het flexibele wastafelconcept van de Geberit ONE badkamerserie.

Dompel u visueel onder in de wastafelcombinatie van uw keuze en stem met de Geberit wastafelcombinatie configurator de afzonderlijke componenten zoals wastafelkeramiek, badkamermeubels en spiegelkasten perfect op uw stijl af. Keramiek, spiegels en de onderkast of wastafelblad vormen een functionele en visuele eenheid.

Met behulp van 3D-graphics is het mogelijk om de gemaakte selectie vanuit verschillende perspectieven te bekijken en zo een realistisch beeld te krijgen van hoe de wastafelcombinatie eruit komt te zien. Er wordt ook aanvullende informatie over geselecteerde functies gegeven.

U kunt uw ontwerp opslaan, met anderen delen of direct uitprinten en aan uw installateur of badkamerspeciaalzaak geven zodat zij uw ontwerp van de wastafelcombinatie kunnen realiseren.