Mix & Match wastafelcombinatieCreëer uw ideale combinatie

Maak uw eigen modulaire set

Over het algemeen kunnen wastafelonderkasten en wastafels niet zomaar gecombineerd worden tussen verschillende series vanwege incompatibiliteit in ontwerp en installatie. Met onze Mix & Match producten heeft u echter de mogelijkheid om een wastafelcombinatie te creëren die volledig aan uw persoonlijke wensen en behoeften voldoet.

Als u een voorkeur heeft voor een opzetwastafel met een onderkast met grepen, dan is dat geen probleem! U kunt uw gewenste wastafel en bijpassende onderkast selecteren uit ons uitgebreide assortiment, dat verschillende kleuren en stijlen omvat. Met het Geberit Mix & Match wastafelassortiment heeft u de vrijheid om uw eigen persoonlijke wastafelcombinatie samen te stellen, inclusief badkamermeubels, wastafel, spiegel en andere accessoires, allemaal in een modulair ontwerp.

Ontdek de designmogelijkheden van Mix & Match. Pas meubels, wastafels en accessoires aan naar uw eigen voorkeuren en laat u inspireren!

Mix & Match combinaties op maat

Waarom kiezen voor Mix & Match meubels?

Uw persoonlijke wastafelcombinatie

Creëer uw wastafelcombinatie met een combinatie van u favoriete producten.

Grote selectie

Verschillende soorten wastafels en meubels.

Breed assortiment aan kleuren en materialen

De badkamermeubels uit het Mix & Match-assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Schoonmaakgemak

Het KeraTect® glazuur van de wastafel zorgt voor een vuilafstotend effect.

Innovatieve functiesUw meerwaarde met Geberit wastafelcombinatie

Meubels voor uw droombadkamerWat is belangrijk voor u?

Het maakt niet uit welk type meubel u leuk vindt , met het Geberit Mix & Match wastafelassortiment kunt u de badkamerproducten samenstellen die u wilt en vindt u de perfecte combinatie voor u badkamer.

Geberit Mix & Match is ontworpen op basis van een modulair concept : Afhankelijk van de uitvoering en de functionele voorkeuren, kunnen meubels en wastafels uit de Geberit ONE, Acanto en iCon badkamerseries worden gecombineerd met bijpassende spiegels of spiegelkasten.

Mix & Match Geberit ONE opzetwastafel met Geberit iCon onderkast
Mix & Match Geberit ONE wastafel met Geberit iCon onderkast en hoge kast
Mix & Match: Geberit ONE opzetwastafel met iCon wastafelonderkast

Mix & Match wastafelassortimentWat zal het zijn?

U kunt kiezen uit drie soorten wastafels:

 • Opzetwastafels - exclusief en ontwerpgericht: De wastafel wordt op een wastafelblad geplaatst en biedt exclusieve ontwerpen in hoekig design of met afgeronde hoeken, evenals verschillende afvoermogelijkheden.
 • Oplegwastafels - elegant en minimalistisch: De wastafel is geïntegreerd in de kast voor een naadloze look naast de badkamermeubels.
 • Klassieke wastafels - bewezen en betrouwbaar: De wastafel ligt vlak op het badkamermeubelair, waardoor hij bijzonder gemakkelijk schoon te maken is

Ontdek ons volledige assortiment wastafels

Mix & Match wastafelonderkastenMet of zonder grepen?

Kies uit drie soorten ontwerpen voor wastafelonderkasten en zijkasten:

 • Laden met een push-to-open mechanisme: De laden van de onder- of zijkast hebben geen grepen en kunnen worden geopend door zachtjes op de voorkant te duwen. Het minimalistische ontwerp straalt elegantie en tijdloosheid uit
 • Laden met greep: De laden hebben een elegante metalen handgreep voor openen en sluiten
 • Lade met greep: De onder- of zijkast heeft één lade en een interne lade die eruit kan worden getrokken om opbergruimte te creëren voor badkamerproducten.

De badkamermeubels in het Geberit Mix & Match assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten en materialen.

Ontdek ons volledige meubelassortiment

AccessoiresOog voor detail

Het modulaire systeem maakt het mogelijk om andere meubels en accessoires naar wens te combineren met onze wastafels en onderkasten. Dit betekent dat er vrijwel geen grenzen zijn aan het creëren van u droombadkamer.

 • Planchets dienen als praktische opbergruimte of als decoratie
 • Handdoekhouders in verschillende uitvoeringen zijn een belangrijk toebehoren dat helpt om de ruimte netjes en opgeruimd te houden
 • Een flexibel positioneerbaar magneetwand met bijpassende opbergboxen voor meer opbergruimte
 • Toebehoren voor lades zoals lade-indelers en binnenverlichtingselementen (inclusief stopcontacten en ladeverlichting) scheppen orde en overzicht.

Lichtspiegels en spiegelkasten

Lichtspiegels en spiegelkasten vormen een ander belangrijk onderdeel van de wastafelcombinatie. Naast de wastafel staan ze meestal centraal in de badkamer.

Lichtspiegels en spiegelkasten zorgen er niet alleen voor dat de verlichting op de wastafel precies goed is, maar creëren ook een aangename sfeer in de badkamer. De keuze van spiegelkasten hangt meestal af van de benodigde ruimte en uw individuele behoeften. Hoeveel extra opbergruimte heeft u nodig? Welke extra functies zijn vereist? Onze lichtspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Kies uit hoekige, ronde en ovale verlichte spiegels in verschillende afmetingen.

Ontdek ons volledige assortiment lichtspiegels en spiegelkasten

Mix & Match badkamermeubelsProductgegevens, afmetingen en meer

Technische informatie zoals CAD-gegevens en exacte afmetingen zijn te vinden in onze productcatalogus. Ontdek het volledige assortiment van Mix & Match badmeubels.

Blader door de productcatalogus

Veelgestelde vragen over de badkamermeubels

Waar kan ik Geberit Mix & Match producten kopen?

U kunt onze Mix & Match badmeubels bekijken en kopen bij u plaatselijke gespecialiseerde dealer of in een showroom bij u in de buurt. Onze partners helpen u graag.

Zoek een gespecialiseerde dealer

Ontdek soortgelijke producten

Geberit BadkamermagazineDownloaden of bestellen

Badkamertijdschrift
 • Bekijk alle ideeën en inspiratie die u nodig hebt voor uw droombadkamer
 • Alle Geberit badkamerseries op een rij.
 • Sfeerfoto's geven inspiratie voor creatieve badkamerinrichting
 • Het technisch deel biedt een een praktische overzicht van alle producten

U kunt het gratis Badkamermagazine als PDF downloaden of bestel een fysiek exemplaar.

Download het Badkamermagazine  (36 MB)