GeberitNoviteiten 2024

Nieuwe mogelijkhedenVoor de hele badkamer

Krijg een exclusief inzicht in de innovaties voor 2024. Lees verder en bekijk alle nieuwe producten, assortiment uitbreidingen en innovaties voor en achter de wand.

Geberit AquaClean

Geberit AquaClean AlbaAangenaam eenvoudig

Geberit AquaClean Alba

Maak kennis met de nieuwe, betaalbare Geberit AquaClean Alba douchewc. Geberit AquaClean Alba richt zich op de essentiële functies van een douchewc; een verfrissende WhirlSpray douchestraal, krachtige TurboFlush spoeltechnologie en een elegant ontwerp van topontwerper Christoph Behling en dit alles tegen een bescheiden meerprijs in vergelijking met een conventioneel wandcloset.

Het nieuw ontwikkelde bevestigingselement en de geoptimaliseerde verpakking maakt de installatie van de AquaClean Alba nog eenvoudiger. Dankzij AquaClean Alba is de stap van normale wc naar douchewc voor iedereen haalbaar.

Meer informatie over Geberit AquaClean Alba

Geberit AquaClean Sela SquareRechte lijnen in de badkamer

Geberit AquaClean Sela Square

Het hoekige design domineert de huidige badkamer, of het nu gaat om de rechthoekige douchevloeren, de rechthoekige wastafel of rechthoekige spiegels. Om deze esthetiek ook in wc-keramiek te laten terugkomen, lanceert Geberit de AquaClean Sela Square. Met de introductie van de AquaClean Sela Square lanceert Geberit zijn eerste hoekig-vormgegeven douchewc. Het designpaneel aan de bovenzijde van het closet in alpien wit of glanzend chroom beschikbaar. De populaire designer-douchewc is daardoor nu verkrijgbaar in nog meer varianten. Welzijn en een individueel ontwerp gaan zo hand in hand.

Ontdek de Installatie- en leidingsystemen Noviteiten

Ontdek de noviteiten van Geberit op het gebied van badkamerproducten. Dit jaar introduceren we innovaties, van Bambini tot Mix & Match. Bekijk hier onze Installatie- en leidingsystemen noviteiten.