Tot welke badkamergeneratie behoort u?

Tussen de generaties ‘babyboomers’ en ‘Generation Z’ ligt een wereld van verschil. Kijk bijvoorbeeld naar de kledingstijl of de favoriete tv-programma’s. Hieraan kun je goed zien wie bij welke generatie hoort. Het generatieverschil is ook terug te zien in de badkamer. Hieronder staat wat de badkamerstijl is van iedere generatie. Bij welke generatie hoort u?

Geboren tussen 1950–1965

Vele babyboomers kwamen ter wereld in een tijd waarin nog lang niet elke woning over een badkamer beschikte

In de jaren ’60 was het in de badkamer niet vanzelfsprekend om stromend koud en warm water te hebben. De badkamer was vooral een functionele ruimte. Alles wat je nodig had was samengebracht in een kleine ruimte.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak