Geberit MonolithFunctionele schoonheid

Meer speelruimte in de badkamer

U wilt in uw nieuwe badkamer sterke en frisse accenten aanbrengen. Met de Geberit Monolith sanitairmodules hoeft u daarbij geen compromissen te sluiten. Want bij een daadwerkelijk goed design overtuigt niet alleen de vorm, maar ook de functie, de materialen en de techniek die erachter zitten.

Geberit Monolith sanitairmodules bieden onvermoede mogelijkheden in het badkamerdesign. De wc modules laten zich uitstekend combineren met de meest gangbare keramieken.

Zodat alles overeen komt

Geberit Monolith Zandgrijs (© Geberit)

Het maakt niet uit welke kleur u gekozen heeft voor de frontafdekking van de Geberit Monolith sanitaire module: Daartegenover ziet elke WC er elegant uit.

Bovendien passen de tijdloze glazen fronten in wit, zwart, lava of zandgrijs en de fronten die verkrijgbaar zijn in leisteenlook en betonlook in vrijwel elke ambiance.

Tijdsloos ontwerp

Geberit Monolith Plus met het licht aan (© Geberit)
Geberit Monolith chromen en zwart chromen zijpanelen

De zijafdekking in zwartchroom kan gecombineerd worden met zwart, lava en leisteen. De zijafdekking in chroom past bij wit, zandgrijs en betonlook.

Monolith front zwart
Monolith front wit
Monolith front zandgrijs
Monolith front Lava
Monolith front Betonlook
Monolith front Leisteen

Uw pluspunt in de badkamer

Goede redenen om te kiezen voor Geberit Monolith Plus

De Geberit Monolith Plus sanitairmodule voor wc is een echt multitalent. De geïntegreerde geurafzuiging, de intelligente sensortechniek en een bijzonder comfortabele spoelactivering zijn slechts drie van zijn vele pluspunten.

  • Sensorgestuurde Soft-touch spoelbediening
  • Geïntegreerde geurzuivering
  • Subtiele LED-verlichting, traploos instelbaar
  • Stille ventilator voor geurzuivering
Geberit Monolith Plus sanitairmodule
Klik op 'i' voor meer informatie

De inbouw vereist in de regel geen bouwtechnische aanpassingen. Dit is zowel in de nieuwbouw als bij renovaties een groot voordeel. En omdat de Geberit Monolith sanitairmodule voor wc in twee hoogtes (101 cm en 114 cm) verkrijgbaar is, zijn de toepassingsmogelijkheden vrijwel eindeloos; tot in de kleinste details. De van A tot Z doordachte sanitairmodules bieden veel méér dan op de eerste blik zichtbaar is.

Wandhangend of vloerstaand

Geberit Monolith voor wandhangend closet
Geberit Monolith voor vloerstaand closet

Met de Geberit Monolith sanitairmodule is het ook mogelijk om een bestaande toiletcombinatie snel en eenvoudig te vervangen. Daarmee is deze ideaal voor het moderniseren van badkamers en toiletruimtes. Geberit biedt modules voor vloerstaande of wandhangende wc's.

Video's

Eenvoudige installatie

Geberit Monolith is eenvoudig te installeren.

Technische informatie Geberit Monolithin Product Catalogus

Designprijzen

Geberit Monolith

IF Produkt Design Award voor Geberit Monolith
Plus X Award voor Geberit als het innovatiefste merk
Reddot Design Award voor Geberit Monolith
Interior innovation Award voor Geberit Monolith