Tijdloze badkamer in wit Het is de moeite waard

Geberit iCon badkamer met wit keramiek en badkamermeubilair (© Geberit)

De kleur wit is bijna niet meer weg te denken uit de badkamer. Hoewel er tegenwoordig een ruime keuze is aan gekleurd badkamermeubilair en keramiek, blijft de klassieker gerechtvaardigd. Hier vindt u ideeën en tips.

De conclusie van de deskundige

‘Een ton sur ton badkamer ontwerpen, waarin alle voorwerpen hetzelfde wit hebben, is moeilijk’, weet kleur- en materiaalexpert Martin Rohrer van de firma Geberit. Hij adviseert: ‘Het beste is om uw keramiek van één fabrikant of van één en dezelfde badkamerserie te kopen – zo voorkomt u dat u bijvoorbeeld een wastafel en wc in verschillende kleuren hebt. En speelt u met contrasten. Combineer bijvoorbeeld wit keramiek met houten badkamermeubels of met andere kleuren. Wie toch zoveel mogelijk in klassiek wit wil ontwerpen, kan werken met kleurrijke accessoires, zoals badkamertextiel om meer kleur aan de badkamer toe te voegen.’ Zo blijft u flexibel, ook bij nieuwe trends of stijlveranderingen.

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Badkamerproducten

ALTIJD UP-TO-DATE

Vier afbeeldingen van Handige Weetjes

Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wat vindt u belangrijk in de badkamer?

Iedereen is anders en heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om het inrichten en gebruiken van een badkamer. Wat vindt u belangrijk? Staat schoonmaakgemak bovenaan de wensenlijst of heeft u behoefte aan meer comfort? Of liever een tijdloos design en extra opberggemak? Wat uw wensen en behoeften ook zijn, de badkamerproducten van Geberit maken het dagelijks leven aangenamer en comfortabeler.

Meer ruimte
Meer schoonmaakgemak
Meer design
Meer comfort
Meer toegankelijkheid
Meer gebruiksgemak