Orde en ruimte creëren Met modulaire opbergsystemen

Geberit Acanto wastafelonderkast

De wastafel en wastafelonderkast vormen een harmonieus geheel. Niet alleen visueel, maar ook van binnen moet alles kloppen. Onze ontwerpers hechten ook veel belang aan een optimale vormgeving van het interieur - bijvoorbeeld met de lade-indeler in de kleur mystiek eiken, die optioneel aan de lade is toe te voegen. Dit maakt de lade nog overzichtelijker en optimaliseert de beschikbare opbergruimte. Alledaagse voorwerpen zijn gestructureerd opgeborgen en op elk gewenst moment gemakkelijk te bereiken zijn. Als het voor u belangrijk is om overzicht en orde te houden en tegelijkertijd ruimte te creëren, dan zijn de lade-indelers een elegante oplossing.

De lade-indeler is één van de producten die Geberit heeft ontwikkeld op basis van uitgebreide consumentenonderzoek. Dit geldt ook voor de magneetwand die voorzien is van verplaatsbare schapjes.

Geberit Acanto

Neem de volgende stap Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.