Alles in eigen hand

Slim bekeken

Een badkamer of toilet installeren kan een tijdrovende klus zijn. Zeker in deze tijden, met een tekort aan mankracht. Bij Geberit ontwikkelen we daarom slimme producten die jou helpen om je werk zo snel mogelijk te doen. In je eentje én zonder in te leveren op kwaliteit. Zo installeer je in een flow en word je soms letterlijk een handje geholpen door onze producten. Slim Bekeken!

Geberit AquaClean Douchewc's

Geberit AquaClean douchewc

In je eentje een toilet monteren zonder het risico te lopen dat je de pot uit je handen laat vallen? Daar helpt de verpakking van onze AquaClean douchewc’s je bij. De kartonnen vinnen houden het toilet namelijk voor je vast. Wel zo veilig!

Lees meer over AquaClean

Voorzetwandsystemen

Ontdekt onze installatiesystemen

Ook met onze GIS, Duofix en Kombifix voorzetwandsystemen heb je alles in eigen hand. Je hoeft geen sleuven voor leidingen of raggelwerk voor de betimmering meer te maken. Je kunt meteen betegelen en hoeft niet meer te wachten op de stucadoor. Zo heb je de gehele installatie van debadkamer of toilet onder controle!

Ontdek onze installatiesystemen

WC Packs

Geberit Pack

Nooit meer zoeken naar producten die naadloos op elkaar aansluiten. Dat kan dankzij onze WCPacks. Het closet en de zitting zitten in één en dezelfde verpakking. Ze komen als set in één verpakking. Elk WC Pack is voordelig geprijsd en makkelijk mee te nemen naar je klus!

Lees meer over packs

Easy Fast Fix

Acanto

Wastafels zijn door hun omvang en hoge gewicht vaak lastig in je eentje te installeren. Niet met ons Easy Fast Fix systeem! Nadat je de draadeinden in de wand hebt aangebracht, grijpt Easy Fast Fix deze vast. Hierna kun je de wastafel loslaten en de wastafel verder afmonteren!

Ontdek Geberit Easy Fast Fix

Icon en Renova Plan

Geberit Renova Plan

Ook bij het bestellen van wastafels en onderkasten maken we het je makkelijk. De wastafels en onderkasten van de Icon badkamerserie zijn namelijk ook als één product te bestellen. Binnenkort introduceren we dit principe ook voor onze Renova Plan badkamerserie. Zekerheid en efficiëntie vanaf het moment van bestellen tot en met de installatie dus!

Ontdek Geberit Renova Plan

Ontdek Geberit iCon

Urinoirs Preda en Selva

Geberit Preda

Urinoirs Preda en Selva zijn snel en vakkundig te monteren, dankzij een speciale wandbevestiging. Door slimme geïntegreerde oplossingen, wordt ook het onderhoud een fluitje van een cent. Zo is de sproeikop vanaf de voorzijde toegankelijk en de sifon van bovenaf. Het goed bereikbare dockingstation bevindt zich aan de onderzijde van de urinoirs en huist de geïntegreerde urinoirsturing. Bij een storing is hierdoor altijd alles makkelijk toegankelijk en hoeft het urinoir niet van de wand.

Meer informatie over onze urinoirsystemen

Slim Bekeken video's

Easy Fast Fix

Easy Fast Fix bevestiging: eenvoudige montage van closet en wastafel.

Geberit AquaClean

Met de douchewc's van Geberit AquaClean ervaart u een milde reiniging met water. Zo geniet u de hele dag van een gevoel van frisheid en reinheid. In elke situatie.

Renova Plan winactie

Doe mee en win!

Bekijk onze andere slimme oplossingen