De gemakken van een Geberit closet

Gepatenteerde bevestiging closets

Geberit ONE closet

De montage van een closet met volledig verdekte bevestiging was altijd een vervelende klus. Met de gepatenteerde Easy Fast Fix (EFF) bevestigingstechnologie vereenvoudigd Geberit de installatie van een closet met verdekte bevestiging revolutionair.

De EFF bevestiging is gebaseerd op een kunststof element dat op de draadstangen wordt geschroefd. Nadat het keramiek is geplaatst wordt de inbussleutel in de bevestigingsgaten van de toiletzitting gestoken en vervolgens het keramiek stevig aan de muur bevestigd. Het closet is vervolgens eenvoudig af te stellen.

Alle Geberit closets zijn voorzien van de Easy Fast Fix bevestiging. De extra metalen huls zorgt voor nog meer gemak en veiligheid. Bij het Geberit ONE wandcloset gaat dit zelfs nog een stap verder. Door het unieke binnenwerk kan het ONE closet geheel naar wens op hoogte gemonteerd worden, zowel bij de eerste installatie als jaren later. De zitting wordt er daarna simpelweg opgeklikt.

Rimfree® spoeltechnologie

Geberit Rimfree

Dé standaard voor vrijwel alle closets van Geberit is de Rimfree® spoeltechniek. En Rimfree® betekent bij Geberit ook écht helemaal geen spoelrand meer. Zonder spoelrand zijn er geen verborgen plekken waar zich vuil kan afzetten en ophopen, dit biedt hygiëne en onderhoudsgemak. Zelfs bij een kleine spoeling zorgt dit voor een optimaal spoelgedrag en gegarandeerd hygiënische spoelresultaten. Rimfree® spoeltechnologie is uniek en wordt alleen op Geberit closets toegepast.

Bekijk alle closets met Geberit Rimfree®

KeraTect® glazuur

Keratect
Keratect

KeraTect® is een uniek glazuur, dat de microporiën van keramiek sluit en daardoor een gladder oppervlak vormt. Stromend water heeft op KeraTect® een reinigende werking. Water verspreidt zich gelijkmatiger over het oppervlak en spoelt vuil weg, zonder sporen na te laten. Zo wordt kalkophoping voorkomen en is schrobben en schuren niet nodig.

De badkamerseries Geberit ONE, Citterio, Xeno2 en MyDay zijn standaard voorzien van KeraTect®. Bij de overige badkamerseries is KeraTect® optioneel verkrijgbaar.

Voordelen KeraTect® glazuur:

 • Uitstekende hygienische eigenschappen – het oppervlak is duurzaam gladder.
 • Blijvend schone aanblik – duidelijk minder aanslag van vuil
 • Buitengewoon duurzaam – bij gebruik van bijvoorbeeld krachtige schoonmaakmiddelen blijft het glazuur zijn werking behouden.
 • Eenvoudig schoon te houden – vuil kan zich vrijwel niet hechten

Video's

EFF3 bevestiging

Bekijk de eenvoudige EFF3 bevestiging van de Geberit ONE closet

Rimfree® spoeltechnologie

Bekijk de voordelen van een Rimfree® closet ten opzichte van een conventioneel toilet met spoelrand.

Waarom kiezen voorGeberit closets?

Alle voordelen op een rijtje:

 • Easy Fast Fix bevestiging: eenvoudige montage van closet met verdekte bevestiging
 • QuickRelease zitting: super snel de zitting verwijderen en weer terug plaatsen
 • KeraTect® glazuur: uniek hygiënische en duurzaam glazuur, standaard voor de series Geberit ONE, Citterio, Xeno2, bij overige series optioneel verkrijgbaar
 • Rimfree® spoeltechnologie: unieke gepatenteerde waterverdeler, alleen bij Geberit closets volledig zonder spoelrand
 • Ideale combinatie met geïntegreerde toiletstickhouder, zorgt voor een frisse spoeling. Geen toiletblok aan de rand die de Rimfree® spoeling verstoord
 • Achteraf in hoogte verstelbaar na ook na plaatsing van het inbouwreservoir en zelfs jaren later bij het Geberit ONE closet
 • Handige Packs verkrijgbaar: closet met zitting in één handige en voordelige meeneemverpakking (Geberit 280, 300, Renova en iCon)