Zekerheid

Zekerheid

Slim bekeken

Als installateur en als installatiebedrijf wil je op zoveel mogelijk vlakken zekerheid hebben en zekerheid bieden. Tijdens het installatieproces zijn onverwachte belemmeringen en dubieuze installaties ongewenst en ook tijdens het gebruik van de geïnstalleerde producten moet er voor jaren zekerheid geboden worden. De verschillende producten moeten naadloos en gemakkelijk aan elkaar verbonden kunnen worden, lekkages uitgesloten zijn, de aanvoer veilig en de afvoer vloeiend kunnen worden geïnstalleerd en moeten er in de toekomt eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden voor levensbestendig wonen. Geberit onderkent dit als geen ander en heeft haar producten zo ontworpen, dat deze optimale zekerheid bieden op alle fronten.

Geberit douchevloeren

Geberit Setaplano

Door te kiezen voor doucheafvoeren, die voorzien zijn van een in de fabriek voorgemonteerde afdichtingsfolie wordt een lekvrije waterafvoer gegarandeerd. De Geberit douchewandgoot, vloerput en CleanLine douchevloerafvoeren en de Olona en Setaplano douchevloeren zijn voorzien van deze lekvrije afdichtingsfolie.

Geberit douchevloeren

Geberit urionoirsystemen

Geberit urinoirsystemen

Binnen het Geberit urinoirassortiment zijn alle componenten, van het keramiek, de sifon, de sturing tot aan de voorwandinstallatie, optimaal op elkaar afgestemd. Voor onderhoud hoeft het urinoir niet meer gedemonteerd te worden. De urinoirs zijn namelijk voorzien van een sturing, die met een smartphone of tablet eenvoudig in te stellen is.

Lees meer over Geberit urinoirs

Easy Fast Fix 3 (EFF3)

Easy Fast Fix

Bij het monteren van een wandcloset is een gegarandeerde bevestiging een must. Met de nieuwe, gepatenteerde Easy Fast Fix (EFF3) bevestigingstechnologie vereenvoudigt Geberit de installatie - van een closet met verdekte bevestiging - op revolutionaire wijze.

Ontdek Easy Fast Fix

Geberit ONE Wandcloset

Geberit ONE

Naarmate de gebruiker ouder wordt, kan het wenselijk zijn het closet in hoogte aan te passen. Geberit heeft als antwoord op deze vraag het Geberit ONE closet zo ontworpen, dat deze moeiteloos en op elk moment 3 cm omhoog of 1 cm omlaag verplaatst kan worden. Dit kan bij zowel de eerste installatie als jaren later.

Kom meer te weten over het Geberit ONE wandcloset

Geberit FlowFit

Geberit FlowFit

De persindicator leidt het gereedschap naar de juiste positie. Het inspectievenster laat zien of de leiding diep genoeg is ingestoken. Omdat de persindicator na het persen loskomt, zijn niet verperste verbindingen direct zichtbaar. Bovendien zijn ook deze persverbindingen lek als ze niet verperst zijn.

Lees meer over Geberit FlowFit

Geberit Mapress

Geberit Mapress RVS

Dankzij de persindicators is bij elke fitting direct zichtbaar of deze al geperst is of niet. Daarnaast geeft de kleur van de persindicator aan om welk materiaal het gaat. De contourafdichtring zorgt voor extra veiligheid. Door de speciale vorm van deze ring, lekken de fittingen tijdens de druktest als deze niet verperst zijn.

Ontdek de dubbele zekerheid van Geberit Mapress

Geberit Silent-db20 Offset

Geberit Silent-db20 Offset

De unieke Geberit Silent-db20 Offset fitting maakt het mogelijk om bij afwijkingen in de constructie eenvoudig, hydraulisch verantwoord en vakkundig standleidingdelen op elkaar aan te sluiten.

Lees meer over Geberit Silent-db20 Offset

Eén gesprekspartner

Geberit

Geberit biedt een naadloze installatie zekerheid voor de installateur en voor de gebruiker. Geberit is hierin grensverleggend binnen de sanitairbranche en biedt producten voor zowel voor de wand als achter de wand.

Ook profiteren van installatiezekerheid

Slim Bekeken video's

Douchevloeren

Inloopdouches zijn enorm populair. Ze zien er mooi uit, alle producten zijn op elkaar afgestemd en zelfs een drempelloze toegang tot de douche is mogelijk.

Mapress

Geberit Mapress rvs is een sterk presterend aanvoersysteem en kan voor een breed scala aan media worden ingezet.

Geberit ONE closet

Het elegante wandcloset van Geberit ONE is voorzien van de TurboFlush spoeltechnologie. Deze zorgt voor een grondige en geruisloze spoeling. Door de TurboFlush is een spoelrand overbodig gewordenen zijn er geen verborgen plekken meer waar vuil zich kan ophopen.

Bekijk onze andere slimme oplossingen