AquaClean Mera met automatische wc-deksel

Wat is eendouchewc

Perfecte combinatieDe wc met douchefunctie

Het nemen van een douche is een verfrissende ervaring die een gevoel van optimale hygiëne biedt. Hetzelfde geldt voor een toiletbezoek: water is de meest effectieve manier om uw onderlichaam schoon te maken. Een douchewc combineert deze twee behoeften perfect. Een toilet met een geïntegreerde douchefunctie biedt een optimale en zachte reiniging zonder toiletpapier.

Beter bekend als een Japans toilet, een douchewc garandeert een uiterst persoonlijke hygiëne na elk toiletbezoek en is geschikt voor iedereen - ongeacht uw leeftijd, gezondheid of geslacht.

Eenvoudig en schoonZo werkt de douchefunctie

Stap 1

De douchearm zit geïntegreerd in het toilet en wordt automatisch gespoeld voor elk gebruik, zodat hij altijd goed schoon is. Zodra u de doucheprocedure start, wordt de douchearm met één druk op de knop uitgeschoven.

Stap 2

Seconden later voelt u een aangename waterstraal die u reinigt na het toiletgebruik.

Stap 3

Zodra de doucheprocedure is voltooid, wordt de douchearm automatisch gespoeld en schuift hij terug in het toilet. Hierdoor voelt u zich de rest van de dag schoon en uitzonderlijk fris.

Betere hygiëne

Voel u eindelijk helemaal schoon na elk toiletbezoek. De douchestraal reinigt de meest intieme delen van uw lichaam zacht en effectief.

Fris gevoel

Ervaar de weldadige luxe van aangenaam warm water, een fijne douchestraal en een gevoel van buitengewone frisheid.

Persoonlijke keuze

Uw badkamer, uw beslissing. Laat u inspireren door vormen, kleuren, materialen en persoonlijke instellingen om uw wc-ervaring te verbeteren.

Extra comfort

Kies voor extra comfortfuncties en verander uw toilet in een oase van welzijn. Probeer de verwarmde wc-zitting voor een rustgevende ervaring het hele jaar door.

Ongeëvenaarde tevredenheidDouchewc's fascineren de wereld

92 procent tevredenheid over Geberit AquaClean douchewc
Klanttevredenheidsschaal voor Geberit AquaClean

Geberit zet zich al meer dan 45 jaar in om de ontwikkeling van douchewc's te bevorderen. De tevredenheid van onze klanten bevestigt dat toiletten met een geïntegreerde douchefunctie perfect aansluiten bij de hedendaagse voorkeuren en echt enthousiast onthaald worden. Meer dan 80% van de Geberit klanten is zelfs zeer tevreden en zou de douchewc's aanbevelen aan anderen. (2019, Geberit klantenonderzoek, 700 respondenten)