Altijd frisse lucht in de badkamerDuoFresh geurzuivering

Iedereen weet dat de toiletruimte na een grote boodschap niet meer fris ruikt. Iedereen heeft zijn eigen manier om de vieze lucht te verwijderen. Denk aan geurstokjes, lucifers, een raam openzetten en luchtverfrissers. We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Zo koppelt ons brein frisse geuren aan een prettig gevoel.

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de Geberit DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Het verwijdert nare geurtjes direct bijde bron en voert deze via de toiletpot naar het koolstoffilter achter de bedieningsplaat. Nadat het filter de lucht gezuiverd heeft, blaast een stille ventilator de frisse lucht terug de ruimte in. De DuoFresh module past op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs en is daardoor ook achteraf, zonder verbouwing te installeren.

Naast het verwijderen van nare geurtjes, voegt de Geberit DuoFresh module ook een aantal slimmigheidjes toe. Zo merkt de ingebouwde sensor (optioneel) wanneer iemand de wc nadert en wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan en geeft het voldoende licht om u ‘s nachts de weg te wijzen.

Sigma50 bedieningsplaat

Frisse lucht zonder verbouwen

Heeft u ook altijd willen genieten van een stankvrij toilet, maar heeft u geen zin in een ingrijpende verbouwing? Dan is Geberit DuoFresh de oplossing voor u.

Zet de volgende stapBekijk de verschillende mogelijkheden en ontwerp uw droombadkamer:

Badkameradvies


Ontdek welke producten bij uw ideale badkamer passen.

Contactformulier


Heeft u vragen? Vul het contactformulier in, dan helpen we u graag verder.

Nieuwsbrief


Via onze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws en geven we u waardevolle tips voor meer comfort in de badkamer.

3D Badkamerplanner


Gebruik de 3D-planner om uw badkamer online te ontwerpen. Sla uw ontwerp op en laat uw badkamerspecialist of installateur ernaar kijken zodat zij uw droombadkamer kunnen realiseren.

Producten voor meer comfort in de badkamer